25-річна прокурорша на скромну зарплату купила 4 квартири та Porsche Cayenne

0
453
Загрузка...

Примудряються ж люди в цей такий непростий час, працюючи на державній роботі і маючи достатньо скромну зарплату, і квартири купувати, і недешеві машини, і по курортах роз’їжджати…

Прокурор Оболонського району Києва Альона Бобіта заробляє 75 тисяч гривень на рік, однак живе на широку ногу.

Про це пишуть у своєму Facebook активісти з Центру протидії корупції проаналізувавши декларацію Бобіти.170116-prokurorsha-sexy-fakty.cv.ua

Прокурорка володіє Porsche Cayenne 2011 випуску, а також Volkswagen Tiguan 2013 року. Це авто при ринковій вартості коштує півмільйона, однак їій пощастило і вона його придбала з великою знижкою – за 150 тисяч.

Крім того, 25 річна прокурор має чотири квартири в Луганську, Рівному та Києві. Так, куплена в 2013-му квартира у Києві, площею 138 квадратних метрів, коштувала прокурору 3 мільйони 159 тисяч гривень. Нинішня її зараз становить 1 мільйон 179 тисяч 744 гривні.

«Додайте до цього регулярний відпочинок на Домінікані і в Єгипті і отримаєте портрет «ідеального» прокурора. І це при річній зарплаті в 75 тисяч гривень і бідному як церковна миша чоловікові-прокурору», – прокоментували декларацію активісти.

Джерело: finance.obozrevatel.com

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ