Жижиян пояснив, чому розчарувався у колегах по Майдану (Бурбак, Коломієць…)

2
1480
Загрузка...

Гучну заяву зробив керівник ГО «Патріотична Громада Буковини» Ігор Жижиян, який розповів як автомайданівець Олексій Коломієць переконував не проводити люстраційну акцію проти головного міліціонера області, а також про «жалюгідного блазня Бурбака».

 

Ігор Жижиян:

Формування першої сотні, силового блоку ГО “Патріотична Громада Буковини”.
Минає ще один тиждень життя буковинців. Події які відбулися декілька днів тому, не можуть залишити байдужими наших патріотів, громадських діячів чи просто свідомих громадян. У наслідок спроби підкидання хабара нашому активісту Ігору Берегечу, 3 лютого 2015року, відбулася акція “Альтфатер для Зінченка, або терпець урвався”. Не сподівався, що ця акція пролиє світло на речі, про які багато хто із нас здогадувались, але всеж не хотіли вірити, що є особи, з якими ти стояв, під кулями, на Майдані, і які продалися за кістку кинуту із барського столу.

Отже по черзі. У переддень акції мені почали надходити дзвінки із проханням, а пізніше із погрозами, про “недоречність” проведення акції. Переконували, що наша міліція найчесніша, найсправедливіша і взагалі най, най, най… Це говорили ті, хто ПІСЛЯ ТОГО ЯК яНУСВОЛОЧ ВТІК, збирав Автомайдан, створювали “Антикорупційну комісію”, організовували чергуваня у ОДА, колишній міністр та інші цікаві персонажі.

Організовувати акцію мені допомагали три десятки справжних патріотів України. Серед них були і колишні тризубівці, і бійці добровольчого батальйону, і ті хто на собі відчув усю “справедливість” нашої міліції. Підвести їх і відступити я не міг.

День акції у мене розпочався дзвінком Олексія Коломійця (ГО “Автомайдан”), який наполегливо хотів зустрітись. Оскільки ще добу тому він просив акцію не проводити, бажання зустрічатися у мене не було. За збігом обставин, я та два мої побратими Дракон та Самурай близко 8.45 год. придбали ватмани для акції у магазині на розі вулиць Головної та Інтузіастів м.Чернівці. Час минав, потрібно було швидко знайти стіл для написання лозунгів. Година рання, більшість закладів були зачинені. У цей момент знову телефонує “лідер” Автомайдану. Оскільки офіс Олексія Коломійця знаходиться за рогом (пров. Складський), я запитав, чи можна у нього в кабінеті розфарбувати ватмани. Олексій Миколайович не відмовив. Ми зайшли до просторого кабінету. Наша активістка, під мою диктовку, взялася оформляти плакати. Олексій Коломієць виходить нібито на перекур. Телефонує МЕНІ та переляканим голосом бормоче: “Валерій Михайлович,у мене в кабінеті Ігор Жижиян із двома бійцями та дівчиною. Малюють плакати. Що мені робити?”. На що я відповів: “Олексій Миколайович, Ви переплутали номер, це не Зінченко, це Жижиян. Як Вам не соромно?”. Отак цей Іуда хотів мене продати міліції. Але ж як бачите, Бог є на світі та незважаючи ні на що, ми із побратимами акцію провели.

Мені сьогодні закидають, що ми нічого не досягли цією акцією, мовляв Зінченко до смітника не потрапив і залишається у своєму кріслі. Ви помиляєтесь. Так, ми не перебороли зло, нечесть прогнати може лише священник, або коктейль Молотова. Ми призупинили, на якийсь період, безчинства міліції. Через цю акцію, немов через сито, просіялися наші партії, громадські оранізації та активісти. Сьогодні всі ми зрозуміли: “Ху єсть ху?”. Хтось, дорвавшись до владного корита, вже давно забув, за що стояв Майдан і якою ціною нам далась перемога на Революції Гідності. Хтось, виконуючи роль сірого кардинала, торгує посадами на Буковині. Хтось перетворив “Антикорупційну комісію Народної ради” на без перебільшень, корупційну комісію, а її керівник Георгій Придій оббиває пороги, щоб отримати посаду голови Глибоцької РДА. Максим Бурбак, якого я колись поважав, проявив себе як жалюгідний блазень. В очах у цих горе-патріотів не Україна, не війна на сході,не тотальне хабарництво, а виключно купюри із зображенням Бенджаміна Франкліна. Шановні пристосуванці, буковинська громада мудра і все бачить. Мені справді шкода, що ви не пройшли перевірку порядністю.

Ті, хто разом зімною організовували акцію “Альтфатер для Зінченка, або терпець урвався” не належимо до 150208-Zhyzhyjan-zayava-antykoruptsiaжодної політичної сили. Ми звичайні Українці, які понад усе, любимо свою державу і не дозволимо її грабувати. Вчора відбулося зібрання згаданих патріотів. Було прийнято рішення про формування першої сотні силового блоку ГО “Патріотична Громада Буковини”. До цієї сотні запрошуємо чоловіків, які мають можливість за декілька годин зібратись та дати відсіч всім тим, хто думає, що його тепле крісло навічно прилипло до його заду. Вимоги до кандидатів: любов до України та знання молитви “Отче Наш”. Перевага віддається власникам мисливської зброї. Наразі узгоджується дата проведення вишколу, який відбудеться у туристично-оздоровчому комплексі “Срібні води”, що у с. Буденець, Сторожинецького району.

P.S. Враховуючи вищенаведене, вважаю за необхідне вийти із числа членів Антикорупційної комісії Народної ради Чернівецької області. Наше відношення до призначення Олександра Фищука на посаду голови Чернівецької ОДА оприлюднемо згодом…

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ