У Чернівцях запрацювала юридична приймальня ГО «Самопоміч» (фото, відео)

0
839
Загрузка...

Перша у Чернівцях юридична приймальня громадської організації «Самопоміч» запрацювала на вул. Руська, 10.

 

Громадська юридична приймальня ГО «Об’єднання Самопоміч» запрацювала 20 грудня в м. Чернівцях.

В офіційному відкритті взяв участь народний депутат, заступник голови фракції Об’єднання Самопоміч у ВРУ Олег Лаврик.
Громадська юридична приймальня безкоштовно обслуговує всіх мешканців м. Чернівців та області, що звертаються за отриманням правової консультації у соціальній, житлово-побутовій та податковій сферах. У час активних змін законодавства, чернівчани матимуть професійну допомогу у складанні заяв, скарг та інших правових документів. Така практика юридичної допомоги громаді успішно працює у м. Львові та м. Києві. Надавати допомогу будуть досвідчені юристи та студенти-правники, які працюють на волонтерських засадах.
«Наша мета – надавати чернівчанам консультації різного роду: від юридичних, до цивільних, адже у нас сильний волонтерський рух, – зазначив Олег Лаврик. – З 2004 року через наше об’єднання пройшло майже вісім тисяч студентів. До громадської роботи залучатимемо і буковинську студентську молодь, адже «Об’єднання Самопоміч» прагне працювати відкрито і прозоро. Ми маємо бути ближче до людей, до громади».
Юридична приймальня працюватиме щодня, крім неділі, з 10 до 18 год. та знаходиться в центрі міста, за адресою вул. Руська 10.

Записатися до консультації чернівчани можуть за телефоном (0372) 908-200.

ПЕРЕГЛЯНУТИ ВІДЕО (ТВА)

***

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ