Подробиці вбивства п’ятьох чернівчан біля Яремче

0
1306
Загрузка...

16 грудня близько 23-ї у лісовому масиві неподалік села Микуличин виявлено 5 тіл з вогнепальними пораненнями – трьох малолітніх дітей, чоловіка та жінку. Головна версія слідства загибелі родини буковинців біля міста Яремче на Прикарпатті – вбивство батьками своїх дітей та вчинення самогубства. Слідство встановило, що всі п’ятеро вбитих, серед яких діти віком — 2, 4 та 5 років, були мешканцями Чернівецької області. Чоловік та жінка працювали у одному з торгових центрів у місті Чернівці, – повідомили у прес-службі прокуратури Івано-Франківської області.
– Родина приїхала до Микуличина на відпочинок, відомий уже і таксист, який їх підвозив, – розповіли в прокуратурі. – Інші обставини встановлюються. Тіла направлено в морг для проведення судово-медичної експертизи.

За даними івано-франківських ЗМІ, стали відомі деякі факти, які заперечують версію вбивства з метою пограбування. Так у кишені мертвого чоловіка було знайдено більше 1000 гривень, а в сумочці у вбитої жінки – 2600 грн. Не зникли також і їхні мобільні телефони. У речах вбитої було виявлено паспорт. Це дало можливість встановити особу вбитої, а відтак і особу чоловіка та дітей.

Правоохоронці розглядають версію, нібито жінка могла вбити чоловіка та дітей, а відтак покінчила життя самогубством.

Фото: tsn.ua

Fakty.cv.ua

 

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ