Зеленський відмовився від акцій кіпрської компанії зі слідами в Росії (відео)

0
351
Загрузка...

Лідер «Кварталу 95» Володимир Зеленський, якого на доволі незвичному з’їзді партії «Слуга народу» висунули кандидатом в Президенти України, таки піддався маніпулятивному публічному тиску щодо «бізнесу в Росії» і офіційно оформив відмову від акції «проблемної» кіпрської компанії.

Нагадаємо, програма «Схеми» нещодавно видала на гора «сенсацію» про те, що Володимир Зеленський нібито збрехав про припинення бізнесу в Росії, оскільки кіпрська компанія «Green Family Ltd», співзасновником якої є і лідер студії «Квартал 95», свого часу заснувала 3 фірми в Росії («Вайсберг Пикчерс», «Платинумфильм» і «Грин Филмс»), і одна з них («Грин Филмс») досі успішно знімає кіно (вже без участі Зеленського і Ко) і навіть отримала якісь там кошти з російського бюджету. За наслідками цієї успішної діяльності російської компанії дивіденди отримують і кіпрські засновники, тобто українські. Через «Грин Филмс» Зеленський отримує чесно зароблене роялті за старі проекти, плоди інтелектуальної власності. Там є діючі контракти до 2021 року. І відмовлятися від цих грошей виглядає доволі глупо, тим більше, що вони через українських засновників кіпрської компанії потрапляють в українську економіку і навіть на зміцнення обороноздатності, що дуже актуально тепер… Але…

Після «наїзду» з боку «Схем» Володимир Зеленський вирішив відмовитися від своїх акцій у компанії «Green Family Ltd», оформивши відповідний документ.

Ось ця заява Володимира Зеленського:

***

В іншому інтерв’ю Володимир Зеленський чи не вперше згадав про ідеолога команди (хоча головний ідеолог все-таки сам Зеленський, і це видно неозброєним оком). Це – наймолодший в країні доктор юридичних наук Руслан Олексійович Стефанчук, уродженець Тернополя, до речі.

Зеленський: «Не приписуйте мені Коломойського»

***

З’їзд формату нестандарт:)

***

А як вам lopatachallenge від команди Зеленського?:)

***

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ