Дитячий фестиваль «Literature Future 2018» залишив супер враження (відео)

0
426
Один із спеціальних гостей Фестивалю – зірковий співак Олег Скрипка
Загрузка...

Гран-прі і головний грошовий приз (5000 грн.) І-го Міжнародного дитячого літературного фестивалю «Literature Future 2018», який відбувся у Чернівцях, отримала Поліна Зубкова із Запоріжжя.

Це ще один супер захід від організаторів Благодійного фестивалю «Буковинська мрія» – Фонду «Я – Майбутнє України» (Марта Левченко). І він теж приємно вразив. І не залишив байдужими ні учасників, ні глядачів, ні почесних гостей.

Ось що написав про фестиваль український поет-пісняр, Заслужений діяч мистецтв України, Народний артист України Вадим Крищенко:

«15-16 вересня у Чернівцях відбувся І Міжнародний дитячий літературний фестиваль «Literature Future». 100 найталановитіших дітей-авторів України з усіх регіонів нашої Батьківщини, переможців всеукраїнського літературного конкурсу «Я – майбутнє України», попередньо організованого Благодійним фондом «Я – Майбутнє України» взимку 2017 року, з”їхалися у столицю Буковини, щоб зачитати свої твори, послухати майстер-класи від відомих письменників та поспілкуватися на творчі теми. Мене запросили прийняти участь у відкритті та виступити з майстер-класом і я з радістю погодився, оскільки важливість цього починання важко переоцінити: всебічна підтримка та розвиток дітей має бути першочерговим завданням кожного з нас. Моя щира подяка благодійному фонду “Я – Майбутнє України”, та його очільниці, автору цієї ідеї Marta Levchenko за усвідомлення необхідності такого конкурсу для України, втілення цього величного проекту у життя та чудову організацію заходу. Дякую літературному критику та поетесі Тетяна Сокіл (Sokil Tetiana), яка за два дні стала чи не членом родини, опікуючись і знайомлячи мене з містом, та всім, хто був причетний до цього свята. В добру путь, фестивалю! Світлини – мого арт-директора Инна Павленко»

***

***

***

***

Буковинська мрія 2018: 1 червня у ГТК «Мигово» – здійснення дитячих мрій! (відео)

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ