Буковинська мрія 2018: 1 червня у ГТК «Мигово» – здійснення дитячих мрій! (відео)

0
1031
Загрузка...

У п’ятницю, 1.06.2018 р., у комплексі «Мигово» (с. Мигове Вижницького району) – найбільш масове дійство у рамках ювілейного Х Благодійного фестивалю «Буковинська мрія».

Грандіозна програма, у рамках якої буде здійснено велику кількість мрій знедолених діток, розпочнеться на сцені у ГТК «Мигово» 1 червня о 12:00.

Спільними зусиллями fakty.cv.ua, організаторів фестивалю та комплексу «Мигово» ми спробуємо показати це дійство в прямому ефірі. Сама «картинка» має з’явитися тут ближче до початку дійства на сцені.

Загалом, на ювілейній «Буковинській мрії» – приблизно 1200 (!) маленьких мрійників. Багато з них мають отримати персональні подарунки відповідно до листів, в яких вони розкривали свої мрії. Подивитися, які мрії ще залишаються без «чарівників» (тобто ще не здійснені) і навіть, можливо, встигнути  ощасливити когось з діток, можна переглянувши відповідну інформацію на сайті фестивалю: mriya.cv.ua.

“Цього року у нас 10 ювілейний фестиваль БУКОВИНСЬКА МРІЯ! Тисяча дітей, вихованців з інтернатів кожного року отримують свої мрії. Найголовніше, ми 10 років поспіль разом з дітьми мріємо та змінюємо світ на краще! Неймовірні 2 тижні, які відкривають особистість, сповнену добротою! Два тижні відпочинку в Карпатах, які вже змінили сотні маленьких доль!

Заходьте на сайт mriya.cv.ua у розділ листи та обирайте мрію дитини, яку ви можете втілити! Пишіть нам! Мрійте разом з дітьми, обирайте подарунки разом із своїми дітками, читайте їм, про що мріє малеча по ту сторону інтернатного паркану.

Приїздіть до нас 27.05-7.06 в с. Мигове і проведіть неймовірно крутий час з нашими дітьми”,зазначає президент БФ “Я Майбутнє України” Марта Левченко.

«Головна чарівниця» Марта Левченко нещодавно повернулась із США, звідки вона привезла чудові новини щодо майбутнього «Буковинської мрії». Як розповіла «Супер Марта» fakty.cv.ua, цим проектом зацікавились конгресмени, і фестиваль-2019 вже має стати міжнародним, за участі представників 100 країн! На Буковину мають з’їхатися по декілька знедолених дітей-лідерів у своїх напрямках. І це вже буде новий, міжнародний рівень!

fakty.cv.ua

***

Фото (Буковинська мрія 2018):

***

***

***

Відео (Буковинська мрія 2018):

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

Перед:

***

***

День спорту і Школа плавання на «Буковинській мрії 2018»:

День спорту і «Школа плавання» на «Буковинській мрії 2018» (фото, відео)

***

А ось як було на «Буковинській мрії 2017»:

На «Буковинській мрії 2017» здійснили і мрію… Олега Скрипки (відео, фото)

***

***
А це продовження фестивалю в повсякденному житті. У ролі чарівника – зірковий бігун Іван Гешко:

***

***

Чернівецька «Фея» підкорила Україну і отримала бомбезний TV-сюрприз (відео, фото)

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ