Скинути 50 кг і більше не так і складно, – каже чернівчанка, яка сама це зробила

0
1924
Інна Чинуш-Брязкало
Загрузка...

Нова порція відвертостей, або історія схуднення на +50 кг «від А до Я» засновника клубу колективного схуднення «Худнемо разом»Інни Чинуш-Брязкало– це те, що може і має надихнути людей, які мають проблеми із зайвою вагою, адже, виявляється, доведено, що скинути 50 і навіть більше кілограмів – не так  вже й складно;) Головне – бажання!

«Історія мого схуднення від «А» до «Я»!!! Між цими фото різниця 8 років і рівно 50 кг!!! Будь ласка, лиш не пишіть, що на першому фото я теж супер красива ? Бо це буде вже як відверте глузування!!! Чесно!!! Я проробила велику роботу, з’їла собі купу нервів, майже жила у спортзалі, стримувала себе, щоб не наїстися тортів і еклерів, тримала себе в руках на бенкетах… І тут хтось пише, в силу можливо своєї заздрості або немічності, чи нерозуміння всієї серйозності ситуації : «на першому фото ти теж дуже гарна» або «ти і так була красива!» 

Я розумію, що була гарна, у мене були і залишилися мої природні губи, волосся, очі, зріст… Але погодьтеся: подача і оформлення яке різне?!!!!

Пізніше я ще напишу пост про те, як негативно впливає вага на ваше життя та думки, я напишу скоро, але не сьогодні… щоб раз і назавжди закрити питання по типу «пишечкою ти теж була так нічого»… ? 

Чому всі тоді ходили і, дивлячись на мене, їх охоплював жах, смуток і жалість?! Ці погляди і шепотіння за моєю спиною я пам’ятаю до сих пір… Це неможливо забути і, напевне, і не потрібно. Пам’ятати все треба завжди, бо всі ситуації, з якими ми зіштовхуємося, для чогось нам потрібні…

Такою великою вже, напевне, ніхто мене не пам’ятає, і фотографій з минулого з кожним роком в мене залишається все менше… Але ось так це було і це є частина мене, частина моєї історії життя… Це НЕ фотошоп і я не робила ніяких хірургічних операцій, не ковтала китайських пігулок з паразитами і не голодувала!!! 

Історія мого схуднення була складна і вона, до речі, ще не завершена! Ускладнювалася вона тим, що не просто я скинула 50 кг і все, а тим, що я мала в цей час ще дві вагітності! І були зриви, і була лінь, і були депресії і думки «а навіщо воно тобі треба» і «ти вже і так нормальна», «в тебе генетично зайва вага і широка кістка, проти цього не попреш» ? 

Знаєте, якщо жінка чогось захоче, то і вода вгору потече! 

Отже, почала я своє схуднення десь з цифри 130 кг у віці 24 роки ?. Почала відслідковувати, від яких продуктів худну, в якій кількості. Читала про правильне харчування, всі поради пробувала на власній шкірі, потім ще добавила спорт, рахувала калорії, вела харчовий щоденник і схудла до свого весілля на 30 кг за рік, потім ще скинула 10 кг за перший рік у шлюбі і ЗАВАГіТНЯЛа ? 

Була і радість, і істерика, і сльози! Бо лиш дійшла до видимого результату (90 кг) і тут знову назад у великий плюс! Набрала 25 кг! Знову стала «слоником», але я ВПЕРТА і годуючи малу груддю, я продовжила знову шлях схуднення! Знову харчовий режим, тренування, сльози, зриви, істерики, коли вага стоїть і тд … До сих пір пам’ятаю як ходила з малою на тенісні корти, їй тоді було 3-5 місяців і ми з тренером узгоджували час тренування під режим малечі. Таким чином, я грала в теніс, а донечка в цей час спала, якщо треба було годувати, то я йшла з малою в роздягалку. Тому для мене трохи дико, коли жінки-молоді мами розповідають мені, що немає часу на тренування, або немає на кого лишити дитину… Врешті-решт, якщо ніяк не виходить з малечею займатися, то просто можна багато ходити пішки з коляскою, а не сидіти на лавочці і не їсти морозиво з булочками, поки дитина спить… ?

 Але то вже інша історія… За рік я втратила 40 кг приблизно і заважила на рочок Насті 70 кг!!! Вагу вдавалося тримати харчуванням і регулярним спортом в районі 70-75 кг майже 4 роки, і далі друга вагітність. І знову «понеслась» ? 

Набрала вже менше, бо слідкувала за собою (17 кг), після пологів скинула в перший місяць 10 кг. А далі вага стояла, не дивлячись на дотримання харчування та тренування (на яких я себе не жаліла, як це роблять деякі…) Всі мені казали, що я худну, а у мене зменшувалися лише об‘єми… Годувала груддю 7 місяців, малому зараз 9,5 міс. Вага трошки пішла вниз. Залишилося скинути 5 кг для комфорту. 

? То ж рахуйте самі скільки кілограм я втрачала і набирала! Скинути 50 кг чи навіть більше (без цих природніх «гойдалок»), то насправді не так і важко!!! В чому секрет і де знайти мотивацію?! Моя особиста думка з досвіду: «шукайте відповіді всередині себе!!!» До зустрічі у клубі «Худнемо разом!» – місці, де ви отримуєте відповіді на ВСІ запитання!!! Будьте щасливими понад УСЕ!!!! », – написала Інна Чинуш-Брязкало на своїй сторінці у Facebook.

Набір у нові групи нового сезону проекту «Худнемо разом» – з 20 серпня 2018 року.

Цього разу, як зазначила керівник цього популярного проекту Інна Чинуш-Брязкало, набиратимуть окремо групи новачків та «досвідчених», тобто тих, які вже проходили один чи декілька сезонів. І це роблять на прохання «випускниць», які хочуть «продовження бенкету»:), тобто хочуть, аби їм «окремим рядком» допомагали закріпити попередні результати і рухатись до нових досягнень, враховуючи, що багато чого вони вже знають;)

Запис у групу колективного схуднення і додаткова інформація за телефонами:
050 672 0888 Інна
095 041 9753 Альона
095 642 4911 Катя

E-mail: info@hydnemo-razom.cv.ua

Також можна написати приватне повідомлення Інні Чинуш у мережі Facebook.

***

Виявляється, сестра Інни – Надія Чинуш також мала трохи «зайвих кілограмів», яких вона теж успішно позбавилась, і тепер має чудовий «модельний» вигляд.

На своїй сторінці у Fqcebook Надія розповіла про своїх -30: «Шлях до мрії.
-30 кг! Ураа! Я чекала цього так довго… Мрії збуваються ?

Дуже соромно цим ділитись, але вам відкриюсь, можливо, комусь це допоможе… Насправді, хочу забути і викинути цю частину з життя. Навіть, повидаляла всі фото, це – все, що залишилось, і то у сестри. А на вершині свого «досягнення» я, взагалі, вже не фотографувалась, тому і немає зараз візуального нагадування максимальної ваги…
І, чому я так люблю солодке? ?
Наразі пристрасть зменшилась, цифри на вагах швидко врегульовують апетит ?
А от чомусь фаст-фуди та шкідливу їжу ніколи не любила, та й не переїдала⠀
Не багато людей знає про моє «Тяжелое прошлое» ? 

Розповідала це лише в рамках клубу. Та, повірте, і зараз говорити про це не просто 
☹️
Адже, проблема була не лише у вазі
Якщо вам буде цікаво, то розповім в наступному пості, що стало мотивацією і, як я до цього дійшла, тому пишіть в коментарях  ? які питання вас цікавлять?
»

***

***

Нові рекорди і сюрпризи від клубу «Худнемо разом» (відео, фото)

***

Трохи секретів про табу та фобії повних жінок, і як позбутися комплексів

***

Нові дива від клубу «Худнемо разом» (фото)

***

Проект «Худнемо разом» відзначив 3 роки благодійністю і… «переїданням»:) (фото)

***

«Худнемо разом»: Чернівчанки скинули за 3 місяці більше тонни жиру (фото)

***

Буковинка скинула понад 40 кг у проекті «Худнемо разом» (відео)

***

«Худнемо разом»: Мінус 400 кг (!) і нова атака на зайві кілограми (відео, фото)

***

Група «Худнемо разом» 2016: мінус 380 кг і новий набір

***

Дівчата з групи «Худнемо разом» показали, що з ними зробили в проекті (фото)

***

Дівчата на «спортивних лабутенах» екзотично шокували Чернівці (фото)

***

У Чернівцях можна займатися у класному фітнес-клубі і… безкоштовно

***

Масляну у Чернівцях відзначили фітнес панкейками (фото)

***

Чернівчанка з -52 кг пропонує землячкам худнути разом до Нового року

***

Секрети здорового харчування від групи колективного схуднення (відео)

***

Новорічний випускний групи «Худнемо разом!»: мінус 8-12 кг і «далі буде» (фото)

***

У Чернівцях на групу колективного схуднення пішли… худенькі моделі

***

Відео: Група колективного схуднення у Чернівцях («Зважені і щасливі»)

***

Фото: Чернівчанка схуднула на 50 кг і тепер допомагає землячкам бути в формі

***

Чернівчанка з -52 кг пропонує землячкам худнути разом до Нового року

***

Як спорт змінює життя («випробувано на собі»)

***

Йога допомагає оздоровитися і навіть худнути (фото)

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ