Трохи секретів про табу та фобії повних жінок, і як позбутися комплексів

1
582
Загрузка...

Керівник популярного проекту колективного схуднення «Худнемо разом»Інна Чинуш-Брязкало, яка свого часу сама скинула багатенько зайвих кілограмів, тепер вміло допомагає і іншим позбавлятися зайвої ваги.

Час від часу Інна розміщує на своїй сторінці у Facebook дуже гарні мотиваційні тексти.

«Цей пост вже не буде ліричним… У всіх повних жінок є цілий список табу і фобій, які тісно пов`язані з їхніми комплексами і вже як наслідок, формується певна поведінка та звички. Говоримо іншим, що не любимо, а насправді нам соромно і ми боїмося! Боїмося в першу чергу чого?? Осудження! Що про нас скажуть?! Боїмося того, що ми не такі як інші! «Я не фотографуюся, бо я не люблю» ( брехня і повна нісинітниця!) , « я не виступаю на публіці, бо боюся»… « я не люблю бути у центрі уваги», «я не люблю короткі спідниці….», «я не буду співати в караоке , просто не хочу…», «я не піду на вечірку, там дрес код, який я не люблю».. «я не піду у похід в гори… бо у мене багато роботи» або «я не хочу грати у пляжний волейбол»…( а насправді людина з зайвою вагою розуміє, що їй буде важко це робити фізично…) Це все якийсь набір стандартних фраз, які формують нашу особистість. І зайва вага формує нас не тільки зовні!!! Вона повністю керує нашим життям!!! Визначає нашу поведінку!!! Ви не задумувалися над цим?! Скільки радощів життя проходить повз вас, бо ви ніяк не можете взятися за себе?! Постійно відкладаєте на потім… а життя то йде і воно дуже коротке! До чого я вела?! Фото з оголеною спиною … для мене, як і для багатьох жінок це якась була недосяжна мрія… ну можна сфотографуватися з оголеною спиною у будь-якій вашій формі, але питання в тому, чи ви будете собі такою подобатись?! Після народження другої дитини я зовсім по-іншому почала бачити своє тіло і не дивлячись на те, що я ще не повністю вернулася у свою звичайну форму, мені моє тіло дуже подобається… це важливо! Жінка має себе любити і сприймати себе такою як вона є, АЛЕ завжди вимагати від себе більшого! А не сидіти на дивані , їсти вафлі і повторювати собі як мантру фразу: « я себе люблю і такою».
Я зараз отримую задоволення від того, як моє тіло змінюється. Не знаю хто там говорить, що після пологів, особливо декількох, особливо кесарево, НЕреально досягнути гарних форм… не знаю, як на мене, то все відмазки, якісь стеріотипи, щось типу того… як на мене, жінка завжди має докладати зусилля, бути активною у всіх відношеннях, любити себе з розумом !!! І завжди, завжди не опускати рук!!! Сьогодні я однозначно краща, ніж була вчора!Бо я щодня щось для цього роблю! Любіть себе!

***

***

«Худнемо разом» – це:

складання збалансованого раціону;

лекційні заняття з правильного харчування (один раз на тиждень);

абонемент у фітнес-студію «Силует» на 3 місяці;

щоденний контроль та підтримка;

приємні подарунки та мотивація;

консультація лікарів.

Запис у групу колективного схуднення і додаткова інформація за телефонами:
050 672 0888 Інна
095 041 9753 Альона
095 642 4911 Катя

E-mail: info@hydnemo-razom.cv.ua

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

Рекорд сезону у Club Hydnemo razom: -75 кг за рік;)

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

Нові дива від клубу «Худнемо разом» (фото)

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ