Депутат жорстко відповів ображеному за «псів Бурбака» активісту

0
201
Загрузка...

Після резонансного «наїзду» активіста і керівника осередку Всеукраїнської спілки учасників бойових дій в АТО «Побратими України» Сергія Качмарського на депутата міської ради Івана Гончарюка (з претензіями за вислів «пси Бурбака»), останній зробив паузу і жорстко відповів публічно.

«Думав чи варто писати окремий пост про неадеквата Качмарського, та в силу того, що воно маніпулює Військовими і використовує хороших хлопців у своїй популістичній діяльності, вирішив таки пояснити друзям, серед яких є багато Ветеранів війни з Росією, що воно таке!
Ото розпочну певно з епітету, яким маніпулює цей, як на мене неадекватний персонаж. #Пес_бурбака то є пряме значення слів, яке я дійсно використовував у відношенні до Качмарського і парочки його друзів. Я повторював йому це в його присутності і від свої слів не відмовляюся. Аби всім було зрозуміло, цей епітет ніяким боком не стосувався Ветеранів війни з Росією, оскільки це реальні герої, про яких я писав безліч матеріалів будучи журналістом, з них значна частина моїх друзів, я їх поважаю, й всім чим можу допомогти – допомагаю! Я та моя родина не хизуємося в соц.мережах тим, що робимо від душі! Куди, кому і що відправляємо, куди їдемо знають ті, хто цю допомогу отримує. Я не збираюся доповідати перед ідіотом, хто я і що роблю. Адже вважаю, що ця особа, котра прикривається чужими орденами та історіями, не має морального права стояти поряд з Героями. Справді, в ГО “Побратими України” багато хороших, достойних людей, але мене відверто дивує, як одноїменна партія, яка трансформувалася за офіційними даними з ПП “Пробудження” в ПП ” Автомайдан”, а тепер в ПП “Побратими України”, й при цьому цей прихвостень, який “підмазався” під прапор, очолює цю політичну силу! Дивує те, що ця особа, яка жодного відношення ні до АТО, ні до війська, ні до реального волонтерства немає, змогла обійти реальних героїв і пролізти в списку першим…!
Звертаюсь в першу чергу до ПОБРАТИМІВ, задайтеся питанням, за які офіційні кошти отой тип живе, звідки кошти на благодійність, хто спонсор і за чий рахунок “гуляєм”…!
І на останок, будьте мудрі бо Ви творите історію, а такі неадеквати ваші здобутки використовують на свій лад!», – написав на своїй сторінці у Facebook Іван Гончарюк.

Пропонуємо Сергію Качмарському прокоментувати цю заяву. І, можливо, відповісти і на поставлені його опонентом запитання.

fakty.cv.ua

***

***

Активіст «наїхав» на депутата Чернівецької міськради за «псів Бурбака» (відео)

***

Активіст «наїхав» на депутата Чернівецької міськради за «псів Бурбака» (відео)

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ