Мер і депутати міськради підписали Меморандум про пріоритети на 2018 р.

0
415
Загрузка...

У 2018 р. Чернівецька міська рада має намір виділити на капітальний ремонт доріг приблизно 100 млн. грн. і ще 50 млн. – на придбання електротранспорту.

Про це йдеться у Меморандумі про пріоритети розвитку комунальної сфери м. Чернівці на 2018 р.

«Це вже не перший приклад того, що депутати міської ради, якщо відкинуть політичні амбіції, здатні домовлятися і між собою, і з міським головою. Так, це лише меморандум, але все одно крок вперед. Приємно, що дослухалися й до моєї думки», – зазначив керівник фракції БПП «Солідарність» Василь Максимюк.

«Це важливий крок для Чернівців, бо хоча з бюджету постійно виділяють кошти на підтримку житлово-комунального господарства, через відсутність чітких пріоритетів вони зазвичай спрямовувались на вирішення місцевих завдань, у той час, як загальноміські проблеми залишались осторонь.
Я ініціював створення такого Меморандуму та вніс пропозицію виділити 100 мільйонів гривень на капітальний ремонт доріг у Чернівцях. Мій колега Юрій Бурега також запропонував виділити 50 мільйонів на придбання електротранспорту…
Вірю, що спільна робота зробить наше місто кращим!», – написав на своїй сторінці у Facebook керівник фракції «Нар. контроль» Михайло Яринич.

fakty.cv.ua

***

***

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ