Влада хоче позбавитись дрібних с/г-виробників, щоби пустити землю на продаж?

0
95
Загрузка...

Середніх та дрібних сільгоспвиробників влада «заганяє» під мінімальні шанси «вижити», аби запровадити законодавство про продаж землі.

 

Таке припущення, коментуючи заяву колеги (нижче), висловив відомий буковинський фермер і громадський діяч Олег Мельничук:

«Думаю, пан Олег Рудницький висловив обурення більшості фермерів. Щось мені дуже не подобаються такі речі. Певно, хочуть швиденько позбавитись середніх та дрібних сільгоспвиробників – для швидкісного впровадження законодавства про продаж землі. Ці діячі все добре прорахували???
Я думаю, їх може чекати доля попередника».

Олег Рудницький:

«Фермерів і не тільки їх знову пограбують.
Людоньки от скажіть, як бути?

Цілий рік фермери працювали, гнули спину вкладали у майбутній врожай, щоб потім продати с/г продукцію 170112-Melnychuk-fermery-FB-foto-fakty.cv.uaі отримати хоч якийсь прибуток.
Врожай, дякуючи лише Богу, виростили, продали і всі кошти на рахунках в гривні тримають, щоб на весні купити добрива, пальне, посадковий матеріал, а тут деякі керівники держави знову на курсі хочуть наварити і все що аграрій планував заробити -“коту під хвіст”.
От як жити?
Як планувати?
Як працювати далі?

Лише у казнокрадів, високопосадовців і силовиків все гаразд. У них всі надходження у твердій валюті, або миттєво конвертуються, якщо у гривні.

Що робити?
Все дістало!!!»

І куди ми докотимось з такою державною політикою?..

fakty.cv.ua

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ