Нардеп «затягнув» на свій округ спортмайданчики з штучним покриттям

1
459
Загрузка...

Нові спортивні майданчики з штучним покриттям будують у м. Новоселиця, смт. Глибока, с. Купка Глибоцького району, с. Великий Кучурів Сторожинецького району.

 

Про ці 5 майданчиків народний депутат Григорій Тіміш анонсово повідомив fakty.cv.ua «гуртом» з коментарем про весілля красуні-доньки Ірини:161024-timish-sport-maydanchyky-fb

«За весілля скажу тільки, що і жених, і вінчальні батьки є простими людьми з Чернівецької області, тут сенсації не буде. На рахунок майданчиків, буде 4 штучних (Глибока, Новоселиця, В Кучурів і моє рідне село Купка) і на два стандартних стадіони з трав’яним покриттям Чагор і Сучевени Глибоцького району сучасний підхід, будівництво роздягалень, трибуни, дренаж, якісний газон. З наступних траншів плануємо і на Герцу, Садгору (хоча тут з землею проблема), Кам’яна або Тисовець Сторожинецького, два на Новоселицький і ще три на Глибоцький. Думаю, ще сучасний спортзал для свого рідного села з перспективою на відкриття спортивної школи, в селі дві школи і за наслідками об’єднання одна залишиться, ось хочемо приміщення і базу використати максимально єфективно. Ми з колегами зараз відпрацьовуємо можливість відкриття офісу Дунайської Стратегії в Чернівцях. У разі позитивного результату і за підтримкою профільних міністерств тоді зможемо через 16 (!!!!!) програм Стратегії залучити додатковий ресурс через гранти та інвестиційні проекти. До речі, в 2005-2010 роках, за рахунок залучення інвестицій і роботи з фондами, нам в Глибоцькому районі вдалося побудувати 6 сучасних нових спортзалів!! (В. Кузьмін, Тереблече, Червона Діброва, Черепківка, Глибока, Петричанка)».

І ось тепер Григорій Тіміш на своїй сторінці у Facebook 24.10.16 повідомив про хід робіт:

«Сьогодні особисто ознайомився з ходом робіт на будівельних об’єктах , де мають бути збудовані дитячі, багатофункціональні майданчики з штучним покриттям в селищі Глибока та селі Сучевени. Багато зроблено, в Глибоці, зазначу, найбільше, але до відкриття ще дуже далеко. Хотілось щоб Новоселиця, Великій Кучурів і Купка підтягнулись, тому що великий об’єм бетонних робіт вимагає теплу і суху погоду, а зима вже стукає в двері. Дасть Бог в цьому році відкрити всі майданчики, частково мрію тисячі дітлахів виконаємо! Думаю, в наступному році через державну субвенцію та за сприянням влади на місцях, бізнесу і громади вдастся збудувати ще 5 майданчиків для громад 203 округу».

fakty.cv.ua

***

Ще трішки цікавого про Григорія Тіміша:

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ