«Все має бути в рамках закону» в Україні звучить, як знущання (відео)

2
546
Загрузка...

Колишній чиновник обласного рівня і екс-гравець ФК «Буковина» Олександр Білоус, якого життєві обставини і система після другої революції (в якій він, як і в першій, «помаранчевій», був активним учасником) «змусила» виїхати за кордон, «гаряче» відповів керівнику Інспекції благоустрою Чернівців Сергію Обшанському, який вже декілька тижнів веде боротьбу проти розміщених у центрі міста «олімпійських банерів».

 

Спочатку п. Обшанський сильно переймався тим, що, за його словами, банери, на яких зображені яскраві миттєвості виступів українців на Олімпійських іграх, буковинські олімпійці у ділі та декілька фотографій наших лауреатів Всеукраїнського фотоконкурсу «Україна олімпійська», нібито заважали на вул. Кобилянської. Після «Буковинської милі» і чемпіонату України з бігу на 1 милю (25.09.16) ці «олімпійські банери» залишили на певний період на Соборній площі. І там вони теж страшенно чомусь дратують п. Обшанського, який продовжив «атаку» цієї акції з пропаганди олімпізму і здорового способу життя. «Якщо кожен буде робити, що вважає за потрібне та встановлювати те, що вважає за потрібне, то буде хаос та бардак», – зазначив Сергій Обшанський, який банери з пропагандою олімпізму зарахував до «хаосу і бардаку»…

І доволі оперативно на ці заклики Обшанського «до законопослушності і порядку» публічно відреагував колишній футболіст «Буковини» Олександр Білоус – багаторічний активіст і громадський діяч, який нині гравець німецької Ландесліги:

«Трохи пройшло часу з моменту від’їзду до Німеччини, давав собі слова не лізти у той бруд, що повсемісно розливається у Чернівцях, я звісно не в буквальному сенсі…. Але коли знаходишся ззовні, якось воно ще більше болить, за те що у нашій чудовій країні і не менш прекрасному місті людей мають за гівно, за електоральний ресурс, за бидло…. Хоча певно ми самі у цьому винні, бо дозволяємо так нас по всякому “иметь” (все ж німецькі фільми впливають на формулювання)))))) Чого, це я вирішив щось “наклацати” з телефона, мій товариш Георгій Мазурашу в черговий раз відмітив мене у черговому своєму пості (як я з ним товаришую з огляду на величезну різницю у віці (він менший))))) і різні погляди у багатьох питаннях, але не у життєвих принципах, маю надію))))), так от мова про олімпійські банери, на правах реклами – дякую Natalya MartiashviliIggi Kugler та меру Олексій Каспрук, що без проблем дозволив їх встановити…. Так прочитав коментар Sergey Obshanskiy, що все має бути в рамках закону, бо буде хаос і бардак! Я абсолютно нормально ставлюсь до нього і він це знає, але в ці часи ця фраза в Україні звучить, як знущання!!!!! На простими людьми…. У нас по “закону” стоїть літня площадка Шіллера і коли там до речі кінець сезону, можна буде урочисто прозвітувати, що відреагували і закрили, у нас по “закону” чи по поняттях розширяють асфальт і ставлять літню площадку на Сковороди у нас по “закону” Федорука побудували Сорбонну і ще із тисячу оборудок, а тепер він білий пухнастий того ж Чесанов ганяє, мол я був не при справі…. У нас по “закону” паркан навколо Собору розмальовують золотом і так далі…. І казати, що ці штендера мають стояти по закону – кощунство!!!! Хоча в ідеалі таки мали би погоджуватись, якби в Ідеалі все інше…. І все це на тлі переливання гімна із табору Яценюка, Бурбака у табір Продана і назад за допомогою власних медіа і не тільки ресурсів….. Але ж обмащені всі разом лишаєтесь….!!!!!!!!! А головне, що від вашої х#йні страждають чернівчани….. Але вам до сраки то, вам головне ресурс… Та і чернівчанам до сраки, було б інакше – попалили би те, шо погано поставлено… А потім жаліємося, чого живемо, як у Дупі (останнє спеціально для Василь Забродський )
P.S. Одна радість, що починається театральний сезон в Чернівцях, чи не так Юрій Чорней та Natali Fedorovych?!))))))))
P.s.s. А фото ці з міста Ерфурт, Тюрінгія, батьківщина – Гете і ШІЛЛЕРА!!!!!!!! Так, от тут – так встановлюють літні площадки, і не комплексують з цього приводу, як їх чернівецькі «тезки»!!!! Європа, має починатися з кожного всередині, а не через несмак із “помостами”…»

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО (натиснути на фото):

160928-bilous-banery-olimp-fb-2

***

Відповідні дискусії можна побачити (і висловити свої думки) на Facebook тут і тут. Не залишайтесь байдужими.

fakty.cv.ua

***

***

Активіст пояснив, чому міська влада ігнорує «захоплення дороги і тротуару»

***

Під кафе у центрі Чернівців віддали – вулицю і не тільки!!!

***

Літні торгові майданчики за рахунок дороги і біля спецшколи – у чому доцільність?

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ