Надія Савченко – 2 місяці арешту без права внесення застави (відео)

1
294
Загрузка...

Шевченківський районний суд Києва обрав для Героя України – народного депутата, екс-полонянки в Росії Надії Савченко, яку підозрюють у підготовці терактів, запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на два місяці, без права внесення застави.

Про це у залі суду оголосив суддя Євген Сидоров: «Суд ухвалив 23.03.2018 застосувати до Надії Савченко запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без визначення розміру застави, взяти під варту у залі суду. Захисником може бути подана апеляційна скарга».

Після слухання і перед оголошенням рішення судді (тобто колегія суддів) перебували у нарадчій кімнаті близько трьох годин. А саме рішення зачитувалось протягом ~50 хвилин.

Варто зазначити, що самі звинувачення в деталях виглядають доволі абсурдно. тим більше, що, як закцентували захисники Савченко, реалізувати те, що інкримінують Надії в якості «плану дій», практично неможливо… Тому цілком ймовірно, що екс-полонянка переграла правоохоронців, які повірили в реальність таких планів. Хоча, з іншого боку, також варто зауважити, що «на кухнях» багато хто в Україні якраз говорить про можливі радикальні дії з метою зміни влади…

У залі суду Надія Савченко оголосила про початок голодування…

***

***

***

Надія Савченко з «її терактами» це:

Результати

Loading ... Loading ...

***

Надія Савченко: Очільник фракції «Народний фронт» тримає Чернівці (відео)

***

 

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ