Вірастюк зірвав інтернет «культурним шоком» з іменного номеру Іво Бобула (відео)

2
1336
Загрузка...

Титулований стронгмен Василь Вірастюк у Чернівцях «не стримався» і перед змаганнями серед богатирів-аматорів, які розпочнуться у суботу, 2.07.16, на площі Філармонії, «зірвав інтернет» відео-враженнями від іменного номеру Іво Бобула в готелі «Буковина».

 

«ЧЕРНІВЦІ НЕ ПЕРЕСТАЮТЬ ДИВУВАТИ.160702-Virastuk-Bukovyna-Bobula-2
Іменний номер самого “ІВО ВАСИЛЬОВИЧА БОБУЛА”
ПОТРАПИВ В СВЯТАЯ-СВЯТИХ, НОМЕР-МУЗЕЙ ЛЕГЕНДИ УКРАЇНСЬКОГО ШОУ-БІЗНЕСУ, ДЕ МАЛИ МОЖЛИВІСТЬ ПОБУВАТИ Андрій Хливнюк (Бумбокс), Віктор Павлік, ну і ще декілька поважних людей.
ВИБАЧТЕ НЕ СТРИМАВСЯ», – з таким коментарем поділився Василь Вірастюк відеоекскурсією з іменного номеру Іво Бобула.

«Оце так культурний шок», – додав Василь.

***

160702-Virastuk-Bukovyna-Bobula

Самі змагання розпочнуться на площі Філармонії о 15:00 і триватимуть декілька годин. У програмі – 160702-strongman-Chernivtsi-Virastuk-afisha«баталії» серед богатирів-аматорів, шоу-програма, конкурси з розіграшем призів серед глядачів тощо.

А цього ж дня, увечері, о 21:00, у сквері біля пам’ятника Ю. Федьковичу (перед нічним клубом Сорбонна»), можна буде подивитися просто неба фільм «Іван Сила» (знятий у Чернівцях), де також буде присутній володар титулу «Найсильніша людина світу» Василь Вірастюк. Там можна буде сфотографуватися і взяти автограф у зіркового стронгмена.

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ