У Чернівцях рухнули будівельні конструкції багатоповерхівки (фото)

0
803
Загрузка...

Багатоповерхівку, яка з неприємної причини опинилась у центрі уваги, почали будувати на розі вулиць Героїв Майдану та Рівненська. Конструкції рухнули, перекриття другого поверху опинилось на першому.

 

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив депутат міської ради Віталій Гавриш:

«Сьогодні зранку проїздив повз рухнувше будівництво на розі Героїв Майдану та Рівненської. Попав на комісію ЧМР.
Чесно кажучи був вражений маштабом розрухи – ціле перикриття другого поверху лежало на першому.
Ще більше вразила байдужість забудовника, який просив не роздувати з цього проблему і порівнював це з пробитим колесом авто.
А я зробив би на його місці дещо інше порівняння це не колесо в авто тому, що авто в даному випадку було б якоюсь індивідуальною приватною забудовою. В даному випадку це цілий автобус в якого взірвалось колесо і слава Богу, що в автобусі не було пасажирів і слава Богу, що його не розвернуло на інші машини. Я думаю ви розумієте, що наслідки могли бути кричущі якби це сталось вдень. 160703-Rivnensjka-bagatopoverhivka-ruhnula-fakty.cv.ua (4)-copy
Впевнений, що були порушення при будівництві, я не вірю, що проблема лиш в одній балці, але висновки зроблять спеціалісти і вже тоді будемо говорити предметно.
P.S. Замовник ж не допускав на територію будівництва інспекцію з арх. буд. контролю і це є зафіксований факт. Якби допустив, цього всього можливо можна було б уникнути».

Начальник міської інспекції з благоустрою Сергій Обшанський зазначив: «Колони не витримали і слава Богу що без людських втрат».

В інтернеті вже активно обговорюють, чи понесуть відповідальність винуватці …

Житловий комплекс «Kub House», де стався обвал, зводить будівельника компанія «Дельта». Будівельні роботи поки що призупинені.

fakty.cv.ua

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО:

Проблемне будівництво на розі вул. Героїв Майдану та Рівненської

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ