Депутати перевіряють, вирішують, допомагають, приймають…

0
529
Загрузка...

Зірковий депутат і голова комісії обласної ради Іван Гешко публічно про анонсував свій особистий прийом, який відбудеться 31 травня 2016 р. з 11:00 до 14:00 за адресою: м. Чернівці, вул. Руська, 26 (офіс політичної партії «Об’єднання «Самопоміч»). 

 

Як зазначає прес-служба обласного осередку Об’єднання «Самопоміч», «депутат Іван Гешко разом з командою помічників будуть раді допомогти буковинцям у вирішенні Ваших проблем, вислухати конструктивні зауваження та допомогти втілити пропозиції!».

Днями, як повідомляє згадана прес-служба, інший депутат Чернівецької обласної ради від політичної партії «Об’єднання «Самопоміч» Василь Гостюк, як голова тимчасової контрольної комісії Чернівецької обласної ради з вивчення питання надання надр у користування ТОВ “ІНГАЗКО” взяв участь з колегами депутатами у виїздному засіданні комісії в селищі Красноїльськ. В засіданні взяли участь місцевий селищний голова Георгій Мікайлу, предстаники ТОВ “ІНГАЗКО”, та депутати облради Володимир Мороз, Ростислав Поклітар, Василь Чернівчан, Іван Шевчук, Василь Любимський, Світлана Фочук та інші депутати.

На комісії визначили, що ТОВ “ІНГАЗКО” надали дозвіл на користування газовою свердловиною в Красноїльську з порушенням законодавства без конкурсу та без чітко задокументованих інвестиціних зобов’язань. В зверненні до обласної ради предстаники ТОВ “ІНГАЗКО” просили надати їм для розробки поза конкурсом дозвіл на розробку газового родовища в селищі Красноїльськ. В зверненні зазначили неправдиві дані – нібито фірма має діючий цілісний майновий комплекс в Красноїльску, а це єдина умова надання без конкурсу в користування родовища, за інших умов згідно законодавства має відбутись конкурс (аукціон) на право розробки даного родовища.

Всі присутні обласні депутати, журналісти, місцеві чиновники побачили повну відсутність будь-якого цілісного майнового комплексу, а побачили законсервовану свердловину посеред поля.

Комісія на чолі з депутатом Чернівецької обласної ради від політичної партії «Об’єднання «Самопоміч» Василем Гостюком повністю підтримує ініціативу інвестора , але наполягає на законній процедурі отримання дозволу, а відтак – збільшення для місцевого бюджету коштів, які будуть отримані на аукціоні, а також для отимання обумовлених покращень місцевої громади Красноїльська, які мають бути 160523-Geshko-komisiaзадокументовані, чітко розписані в інвестиційному договірі, який має бути укладений безпосередньо перед аукціоном і має бути обов’язковою умовою для всіх учасників конкурсу.

Інша комісія, до складу якої входить зірковий бігун Іван Гешко, також днями побувала у Вижниці, де депутати вивчали роботу комунального закладу “Вижницька загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів імені Назарія Яремчука”.

Депутат Чернівецької міської ради від політичної партії «Об’єднання «Самопоміч» Аліна Олевич разом з колегою депутатом Чернівецької обласної ради від політичної партії «Об’єднання «Самопоміч» Василем Гостюком прийняли участь в розгляді петиції в Чернівецькій міській 160525-Gostuk-Olevych-FBраді, де разом відстоюють бажання і право мешканців власними силами облаштувати дитячий майданчик на занедбаній території комунальної лікарні, яка жодним чином не використовується.
На комісії вирішили продовжити розгляд цього питання, виїхавши на місце, але всі погодились винести дане питання на розгляд сесії міськради. Щоправда зміст і що саме будуть виносити на сесію будуть узгоджувати після виїзду на місце і консультації з юридичним управлінням.

Перед минулою сесією Чернівецької обласної ради волонтери роздавали листи дітей, в яких діти вказували свої заповітні мрії!

Волонтери хотіли зробити флеш-моб, але не так багато депутатів обласної ради відгукнулись і їх 160525-Gostuk-velikпідтримали.

Один з небагатьох, хто відгукнувся і втілив мрію Тараса з Сторожинецького інтернату був депутат Чернівецької обласної ради від політичної партії «Об’єднання «Самопоміч» Василь Гостюк, який придбав хлопчику велосипед.

“Обрав для хлопця велосипед яскраво жовтого кольору. Жовтий – колір лідера в велозмаганнях. Сподіваюсь що ця здійснена мрія Тараса, надихне його до нових звершень і ми почуємо про нього ще багато хорошого!”, – прокоментував Василь Гостюк.

Fakty.cv.ua пропонують і іншим депутатам (незалежно від якої партії) повідомляти про свою діяльність, надсилаючи відповідну інформацію на fakty.cv@gmail.com, яка безкоштовно розміщуватиметься на сайті (головне – фактажність і достовірність;) )

fakty.cv.ua

***

На уроці з безпеки руху поліцейських зустріли оваціями (фото)

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ