У Чернівцях запрацювала ще одна безкоштовна електрозаправка (фото)

0
711
Загрузка...

У середу, 25.05.16, у Чернівцях офіційно відкрили ще одну безкоштовну електрозаправку, яка розташована на стоянці перед готелем «Буковина».

 

Це перша на Буковині електрозаправка, яка облаштована на території готелю або готельно-туристичного комплексу.

Символічну стрічку перерізав директор готелю Андрій Брязкало. Він зазначив, що ця електрозаправка буде занесена до карти електрозаправок України. За словами Андрія Федоровича, за електромобілями –160525-elektrozapravka-hotel-Bukovyna-fakty.cv.ua (23)-copy майбутнє, адже це і екологічно чистіший вид транспорту, і набагато економніший, що теж немаловажно: «Попит на цю зарядку в готелі вже є, тож найближчим часом очікуються нові іноземні туристи – власники електромобілів. За цим стоїть як розвиток самого комплексу, так і туристичної привабливості нашого міста».

Першим клієнтом нової електрозаправки став власник електромобілю п. Юрій, який пояснив, чому зробив вибір на користь електромобілю – зокрема, через економічні переваги, економність. У нього на авто написано: 6 грн./100 км, і це, за його словами, приблизна вартість електроенергії, яка витрачається на 100 км.

Біля готелю «Буковина» електрозаправка працює безкоштовно для клієнтів готелю.

fakty.cv.ua

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО:

Відкриття електрозаправки у готелі “Буковина” 25.05.16

***

У Чернівцях відкривають ще одну електрозаправку

***

У Чернівцях відкрили безкоштовну заправку для електромобілів

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ