Депутати взялися за лопати (фото)

5
349
Загрузка...

Колись був популярним анекдот, який закінчувався фразою: «А де ви бачили єврея з лопатою?..» Якщо його перефразувати, можна жартома запитати: «А де ви бачили депутата з лопатою», адже «народні обранці», зазвичай, не дуже «до лопат».

 

Правда, останнім часом ці жарти частково втрачають актуальність, оскільки депутатів все частіше таки можна побачити, зокрема, і з лопатою в руках.

Не так давно «галасу наробила» розміщена в інтернеті фотографія, на якій зірковий бігун і голова «спортивної» комісії обласної ради Іван Гешко обробляє свій город. Здебільшого там були коментарі-захоплення. Але знайшлися і люди, які не вірили в реальність фото, натякали, що у Івана ледь не слуги мають бути, а знімок той. Мовляв, постановочний «для піару».

Не виключено, що знайдуться такі ж критики і щодо іншого депутата обласної ради від Об’єднання «Самопоміч» Василя Гостюка, який, приміром, у середу, 27.04.16, встиг у двох місцях у Чернівцях «намахатися лопатою».

Спершу він порозкидував гравій, який завезли на його замовлення для того, щоби трохи засипати ями на під’їзній дорозі до дитячої лікарні на вул. Фастівській.

А після обіду цього ж дня п. Василь з дівчатами з Школи Майбутніх леді (модельне агентство «ШоуТайм», Ліна Ільніцька) вже саджав дерева і прибирав територію біля ДНЗ №52 по вул. Полєтаєва.

Що тут скажеш – молодці!

Нагадаємо, що моделі і Ко  у четвер (28 квітня) збираються навідатись в геріатричний пансіонат, що знаходиться за адресою м. Чернівці, вул. Підкови, 13, та привітати стареньких із Днем народження. Свої іменини цього місяця відзначають 11 людей похилого віку. Дівчата запрошують охочих приєднатися до цієї благодійної акції!

fakty.cv.ua

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО:

“Депутатська клака” у ДНЗ №52 м. Чернівці 27.04.16

***

Зірковий Гешко «засвітився» на городі, йому ж дорікають, що має «рабів»

***

Моделі благодійно відвідали дитячу лікарню і запрошують на наступну акцію

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ