У Чернівцях готуються до ФотоКвесту (+реєстрація)

0
215
Загрузка...

21 травня о 9.00 у Чернівцях стартує ФотоКвест в рамках проведення “Дня вуличної музики”. Команди повинні виконати всі умови, зазначені в Квест-листі і прийти на фініш, вклавшись у контрольний час.

Правила участі:

1. До участі у ФотоКвесті допускаються команди у складі 2-5 осіб , що досягли 15 років, з будь-якими пристроями, що дозволяють робити цифрові фотознімки.

2. Реєстрація команд проводиться на сайті http://streetmusic.chv.ua/ або на місці старту.

3. На старті кожна команда отримує Квест-Лист, програму і правила гри.

4. Організатори самостійно приймають рішення про кількість завдань на гру. Одне завдання = одне фото від команда! Порядок виконання завдань вільний. Всі знімки повинні бути зроблені в період між стартом і фінішем, зазначеними у Програмі.

5. Команда повинна виконати умови, зазначені в Квест-Листі і Програмі, і прийти на фініш, вклавшись у контрольний час. Штраф за запізнення – 10 хвилин = 1 бал. Час фінішу фіксується організаторами на місці фінішу, зазначеному в Програмі. На фініші команда надає оргкомітету знімки безпосередньо на пристрої, за допомогою якого проводилася зйомка. Команда повинна мати все необхідне обладнання, для копіювання знімків зі свого пристрою в комп’ютер оргкомітету.

6. Якщо в грі є бонусні завдання, то вони оцінюються тільки в разі виконання всіх основних завдань.

7. Усі завдання мають бути виконані за допомогою одного пристрою на одну карту пам’яті без пост-обробки. Формат фото – jpg. RAW файли не приймаються, так як передбачають подальше використання програм обробки фотографій таких як фотошоп, лайтрум і їм подібні.

8. Учасники змагань несуть особисту відповідальність за свою безпеку під час змагань. Організатори не несуть відповідальності за дії учасників під час ФотоКвесту.

9. Організатори залишають за собою право не допустити до участі у змаганнях, зняти зі змагань, будь-яку команду або фотознімок за порушення даних Правил. Організатори мають право не допустити до участі в конкурсі знімки, що пропагують насильство, наркоманію, алкоголізм, тютюнопаління, сексуальну розбещеність, суїцидальні настрої, знімки, що провокують расову, релігійну, політичну, статеву ворожнечу і дискримінацію.

10. Учасники ФотоКвесту надають можливість організаторам використовувати фото-, відео-, аудіо- та текстові матеріали, отримані в ході гри, для реклами і розвитку ФотоКвесту та інших проектів організаторів. Участь у ФотоКвесті підтверджується підписом капітана команди при реєстрації і автоматично має на увазі згоду з правилами змагань всіх учасників команди.

Fakty.cv.ua

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ