Буковинка Раскова – віце-міс і «Miss Planet Internet» на Міс Планета 2015! (фото, відео)

0
3220
Загрузка...

Буковинська представниця України на конкурсі краси «Miss Planet 2015» в Грузії Катерина Раскова увійшла до суперфіналу і отримала престижний приз глядацьких симпатій та титул 4 віце-міс.

 

У міжнародному конкурсі «Miss Planet 2015», який відбувся 6-12.09.15 в Грузії, взяли участь 26 дівчат з різних країн світу. Більшість конкурсанток – з європейських країн. Як повідомляють організатори, 4 учасниці приїхали до Грузії з Росії, дві – з України (буковинка Катерина Раскова виступала під прапором України, а кримчанка Юлія Подолянко представляла саме півострів).

Конкурс проходив в декілька турів. Дефіле в національному одязі (його виграли дівчата з Грузіїта Литви), в бікіні і в купальниках. Конкурсантки також побували на вечірках і ознайомились з місцевими визначними пам’ятками. Після інтелектуального туру визначили півфіналісток, який відбувся у східному регіоні Грузії (Кахеті, с. Качреті), а фінал гостював у Тбілісі.2015-Miss-Planet-Raskova-18

Кримчанка Юлія Подолянко стала фіналісткою, а Княгиня Чернівців 2014, І віце-Королева Чернівців 2014 і Королева краси України 2015 Катерина Раскова, як вже зазначено вище, увійшла до ТОП-5 і стала 4 віце-міс Планети та отримала престижний титул «Miss Planet Internet 2015».

Вітаємо Катерину та модельне агентство «ШоуТайм» (Ліна Ільніцька), яке наша супер красуня представляє.

В коментарі fakty.cv.ua Катерина Раскова зазначила, що «все уже сподобалось, Грузія,як країна, і стосунки між дівчатами, все було чудово!»

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

Буковинка на Miss Planet 2015

***

***

Фото: Чернівці на конкурсі «Королева України» представлять «позапланові» моделі

***

На кастингу конкурсу «Королева Чернівців 2014» – майже пів сотні красунь (фото)

***

Фото: Княгиня Буковини 2014 – Тоня Баланецька, Чернівців – Катя Раскова

***

Фото: «Княгиня Чернівців 2014» і Ко випробували на собі «FitCurves»

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ