Відео: Методи розправи Чернівецької державтоінспекції (ДАІ)

2
1308
Загрузка...

Скандального розголосу набув візит представників «Дорожнього контролю» до Чернівецької державтоінспекції.

 

Поки журналіст «Дорожнього контролю», записавшись на прийом, чекав дані, туди зайшов колишній співробітник ДАІ Манолій Ткачук (так, принаймні, його називають) і напав на, мабуть, «небажаного гостя»… Як цей Манолій пройшов туди, хто «навів» чи як «так» могло трапитися?.. Сподіваємось, розслідувати цю справу будуть швидко, і показово покарають винних!

До слова, Манолій Ткачук «відзначається» і в інтернеті – зокрема, його добре знають як супер некоректного «коментатора» в соціальній мережі facebook.com…

А ось і скандальне відео:

***

***

Загрузка...

2 КОМЕНТАРІ

  1. Эту Мразь зовут Манолий Железный это настоящее его имя, он бывший подполковник и зам начальника гаи Черновицкой области. уволенный за коррупцию, отсидел в сизо освобожден по амнистии,занимался вымогательством и рэкетом,угонами автомобилей в 90е, подставил своих же сотрудников ниже по должности в последствии отсидевшие срока.
    Ходят легенды, как как этот подонок когда на гаи приходили новые жигули он заказывал угнать точно по цвету такую же,на нее ставилась милицейская шашечка,а новенькие уходили на базар.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ