Козлова звинувачує у підпалі «Рідне місто», Забродський натякає на вибори і владу

3
751
Загрузка...

Депутат Чернівецької міської ради VІ скликання Наталя Козлова, чий «Лексус» згорів на вул. Полєтаєва,  відреагувала на цю подію… з гумором.

 

У своєму коментарі в соціальній мережі п. Наталя прозоро натякнула на політичну силу «Рідне місто», яка, на її думку, причетна до підпалу автомобіля:

«Так, вночі підпалили мою машину. Якщо хтось думає, що мене цим налякає –  ПОМИЛЯЄТЬСЯ!!! Сліз я не лила. Цю дію я сприйняла з гумором. По-перше, буду тепер ходити пішки, дихати свіжим повітрям, покращувати свою фігуру, по-друге, тепер я не буду думати, що треба купити зимову гуму, що треба заправити машину. Це всього навсього ЗАЛІЗО!!! Хто читає ФБ, звертаюся з проханням: «Думайте за кого голосуєте, кого обираєте! До влади рветься справжнісінький криміналітет, який не зупиниться ні перед чим. Ці люди здатні на багато злочинів! Не будьте наївними і не вірте їхнім фантазіям». Браткам з «Рідного міста», передаю привіт і повідомляю, що як боролася з нечистю, так і буду продовжувати цю боротьбу, як висловлювала свою громадянську позицію, так і буду її відстоювати. І хочу зауважити, що вам, «Рідне місто», мене не зупинити. А, ну так, можете ще мене вбити)) Тільки це вам допоможе, хоча і це не факт))»

У той же час відомий журналіст і громадський діяч Василь Забродський перед пригодою з авто Козлової прогнозував, що до провокаційних дій можуть вдатися якраз прихильники чинного мера Олексія Каспрука, які, мовляв, будуть списувати все на «бандитів», які рвуться до влади. Це він також висловив в соціальній мережі:

«Два дні тому, в розмові із одним із політтехнологів, моделюючи продовження передвиборчої боротьби між Каспруком і Михайлішиним, зауважив. Що головне завдання сторін – це мобілізація електорату. І якщо у Михайлішина це можливі перекриття вулиць, мітинги і прямі ефіри, то у Каспрука завдання складніше. Не виключаю навіть провокацій проти своїх же членів, як ото спалення машин Козловій, Прозоровському і ще комусь. Спочатку біля згарищ знайдуть відбитки черевиків Білика і Бешлея. Потім “постраждалі” і іх лідери оголосять, що це справа рук “бандитів які рвуться до влади”, повернення “90-х”. І все це на фоні залякування громади. Градус протистояння буде підніматись, аж до приїзду в Чернівці на другий тур якихось мусорських “орлів Авакова”. І будуть стояти озброєні люди біля кожноі виборчоі скриньки, демонструючи “силу влади”. Як це було рік тому на окрузі Бурбака.
Яким же було моє здивування, коли зранку я почув про авто Козлової, і вже одразу коментар Бурбака. Все по моєму сценарію. Браво! Дебіли».

Політолог Михайло Шморгун, який балотувався на цих виборах від «Народного контролю», на своїй сторінці в соціальній мережі також пов’язує підпал авто Козлової з «Рідним містом»:

«Машину депутату Козловій спалили за те, що Вона спалила підкуп виборців на студентських дільницях. Все кримінальне провадження проти окремих рєбят з Рідного Міста (які впринципі спалять всю свою контору) можуть спустити на тормозах, якщо п.Наталія дасть задню… Тому цей сигнал – прівєт нам всім із 90х, куди нас хочуть повернути екс-регіонали і місцеві царькі…»

Висловився з приводу пожежі і народний депутат Максим Бурбак:

«Щодо брудності місцевих виборів. Таких методів ведення кампанії в Чернівцях ще не було. Але наша команда вистоїть і переможе й цього разу. Не допустимо реваншу регіоналів і тушок в Чернівцях. Перемогли режим януковича, переможемо й навалу бандитів. Не віддамо місто на поталу банді з рідного міста!!! Слава Чернівцям!!!»

А ось «сухі» дані про пожежу (з cv.mns.gov.ua):

Ще одна пожежа в Чернівцях сталася по вул. Полєтаєва, під час якої горів автомобіль «Lexus». Загорання сталося в моторному відсіку автомобіля. Рятувальники, які прибули за лічені хвилини, ліквідували пожежу, не допустивши подальшого поширення вогню. Завдяки цьому від знищення вдалося врятувати автомобіль. На пожежі ніхто не постраждав.

Наразі чекаємо відповідь від п. Наталі, у якої поцікавились: «Ви натякаєте на “Рідне місто”. А які мотиви їм спалювати Ваше авто? І чи підозрюєте когось конкретно, бо ж партія не може автомобілі підпалювати, це має робити конкретно хтось, або на замовлення конкретно когось. Були якісь натяки Вам, погрози і т.п.? Міліція розслідує? Є якісь зачіпки, веб-камери і т.п.?»

fakty.cv.ua

 

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ