Каспрук закликає підприємців пригощати в спеку перехожих холодною водою

0
303
Загрузка...

Чернівецький міський голова Олексій Каспрук звернув увагу на проблеми, пов’язані із спекою, і попросив, за прикладом мерії, ставити біля своїх офісів кулери з холодною питною водою – для перехожих.

 

На своїй сторінці в ФБ Олексій Каспрук написав:

«Чернівчани потерпають від спеки! Розпилювачі працюють, але спрагу найкраще вгамує склянка холодної води !
Закликаю підприємців, керівників установ та організацій у ці спекотні дні проявити гуманність та біля своїх магазинів, ресторанів, офісів виставити кулери з холодною питною водою . Це дуже важливо для дітей, людей похилого віку та тим, кому така спекотна погода несе загрозу для здоров’я.
Вже дав доручення департаменту економіки запропонувати підприємцям, керівникам установ та організацій міста взяти участь у цій соціальній акції. Не маю сумніву, що чернівецький бізнес у нас гуманний і обов’язково відгукнеться. Хай це буде гарною нашою міською традицією – спільними зусиллями долати погодні випробування.
Принагідно вітаю з професійним святом, яке завітає у неділю, усіх працівників торгівлі! Миру, здоров’я, завжди гарного виторгу і вдячних покупців! Чернівці завжди славилися торгівельним бізнесом. Тож і сьогодні будемо розвивати наші торгові традиції!
P.S. Біля мерії кулер вже є !:)»

До слова, інша ініціатива мера вже отримала своє продовження:

У Чернівцях ініціюювали «флешмоб мокрих футболок» у «душі від Каспрука»

fakty.cv.ua

 

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ