СІЗО у центрі Чернівців закривають, що далі, які ідеї? (опитування)

5
1418
Загрузка...

До кінця 2015 року Чернівецький слідчий ізолятор буде закритий, а його подальша доля буде вирішена з урахуванням думки громади. Про це під час перебування у рідному місті заявив міністр юстиції Павло Петренко.

 

Про позитивне сприйняття цієї новини чернівчанами на своїй сторінці в соціальній мережі розповів і народний депутат Максим Бурбак:

«Сьогодні зустрів багато чернівчан, які передавали слова подяки міністру юстиції Павлу Петренку за об’єктивне та вчасне вирішення питання закриття тюрми в центрі нашого міста. Ще в травні до мене та мого колеги депутата Миколи Федорука звернулись небайдужі городяни з пропозицією закриття та виносу за межі міста тюрми, яка знаходиться в історичному центрі міста. Уявіть собі тюрма має спільний паркан із загальноосвітньою школою та навіть хід до її господарських приміщень здійснюється з подвір’я освітнього закладу. В 2019 році тюрмі виповнилось б 200 років. Але не з її щастям:) До кінця року тюрма буде законсервована. Рішення щодо подальшої долі прийматиметься з урахуванням думки громади».

Так якою бачать чернівчани подальшу долю цього об’єкту? Висловлюйте свої міркування з цього приводу, відмітивши відповідний пункт в опитуванні (це з того, що вже висловлювали публічно) або додавши коментар з іншими ідеями та ініціативами.

Що робити з приміщенням Чернівецького СІЗО після закриття?

Результати

Loading ... Loading ...

***

***

***

Загрузка...

5 КОМЕНТАРІ

  1. Сделать оздоровительный центр! С площадкой для футбола, с бассейнами, с кортами, с тренажерами, с массажными кабинетами и СПА салонами,саунами и т.д. Сделать кабинеты для детских кружков. Посмотрите- в центре негде заняться спортом! Раньше мы собирались в Педучилище, где играли в футбол, баскетбол и т.д., так они “ОПРИВАТИЛИ” спортплощадку себе! Детям некуда пойти поиграть, да и взрослые мячик погоняли бы. Объявить ТЕНДЕР на проект, как для наших, так и для зарубежных инвесторов!

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ