Незабаром отримаємо швидший шлях до Одеси?

0
366
Загрузка...

Голова обласної ради Михайло Гайничеру звернувся до міністра інфраструктури України Андрія Пивоварського та в.о. генерального директора Державної адміністрації залізничного транспорту Максима Бланка щодо зміни маршруту потяга “Чернівці-Одеса” та забезпечення його руху через територію Молдови.

Голова Чернівецької облради наголошує, що у зв`язку із обмеженим транспортним сполученням між західними і південними регіонами та скороченням можливостей для відпочинку для їх мешканців на території України постає нагальна потреба у забезпеченні швидких та зручних пасажирських перевезень між Чернівецькою та Одеською областями, зокрема, для відпочинку на чорноморському узбережжі та у Карпатах. Сьогодні потяг “Чернівці – Одеса” перебуває в дорозі майже 18 годин.

Михайло Гайничеру запропонував, відповідно до міжурядової Угоди між Україною та Молдовою, вирішити з молдовською стороною питання про рух потяга з Чернівців до Одеси і у зворотному напрямку транзитом без зупинок та контрольних перевірок через територію Молдови, що на 300 кілометрів коротше.

Fakty.cv.ua

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ