Лідер по мобілізації – Кіцманщина, аутсайдер – Новоселицький район (відео)

0
258
Загрузка...

На Буковині спостерігається позитивна динаміка щодо виконання плану мобілізації, який у першій хвилі виконано на +70 відсотків, – зазначив військовий комісар Віталій Чурай.

 

За його словами, виконання завдання продовжується. А з 28 лютого, з 1 березня почнуться поставки ресурсів по другому етапу мобілізації.

Як зазначає п. Чурай, найкраща ситуація з поставкою ресурсів у Кіцманському, Заставнівському районах, Вижниці,» до речі, Глибока, Глибоцький район, на відміну від Грцаївського, хоча і в Герцаївському районі пішов прорив – 8 чоловік вони вже поставили, 3 чоловіки добровольців сьогодні вибувають, у т.ч. з населеного пункту Банчени…». Трохи гірше виконує завдання місто Чернівці, найгірша ситуація в Новоселицькому району.

Надалі планують вжити заходів щодо вирівняння ситуації по територіям в плані поставки ресурсів.

Також Віталій Чурай акцентував увагу, що вдалося мобілізувати поки що лише 11 лікарів при плані 22: «Усі лікарі стали дуже хворими і непридатними для проходження військової служби». Зате по постачанню техніки наша область виконала план на першому етапі четвертої хвилі мобілізації на 100%.

Цікаво, що військовий комісар дуже часто вживає словосполучення «поставка ресурсів», що, як зазначають деякі, викликає негативні асоціації – з «поставкою гарматного м’яса»…

fakty.cv.ua

Відео 0372.ua

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ