Віце-губернатор Буковини подався у «робінгуди» (фото)

0
599
Загрузка...

У ролі «робінгуда» заступник голови обласної державної адміністрації Руслан Сенчук випробував «з подачі» заслуженого тренера України зі стрільби з лука Анатолія Єгорова.

 

Титулований тренер та знані лучники Ігор Омельченко і Влад Черкез 29.07.15, за пропозицією начальника управління молоді та спорту ОДА Богдана Вітовського, завітали в гості до молодіжного наметового табору «Буковинська мозаїка» в урочищі Лужки Національного природного парку «Вижницький» (поруч з Виженкою Вижницького району) , де в рамках «Олімпійського літа» провели майстер-клас зі стрільби з лука.

Цікаво, що в цьому таборі працює і віце-губернатор Руслан Сенчук, який для цього спеціально взяв відпустку в ОДА. Руслан Іванович теж скористався нагодою і випробував себе у ролі «лучника». Причому Анатолій Єгоров дав йому можливість спробувати як воно втримати у витягнутій руці та натягнути справжній лук, що є справою непростою.

Дітей, звісно, вчили стріляти з дитячих луків. Звісно, не всім однаково давався експрес-урок зі стрільби з лука. Проте деякі дітки примудрялися з тих метрів десяти влучати не лише в десятку, а навіть у самісіньку середину мішені. Прогнозовано окремі підлітки зацікавилися тим, де можна займатися стрільбою з лука. І, зрозуміло, отримали потрібну консультацію.

Захід відбувся за інформаційної підтримки облцентру «Спорт для всіх».

Фотогалерея буде доповнена.

Майстер-клас зі стрільби з лука у наметовому таборі “Лужки” (29.07.15)

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ