Презентували документальний фільм про Героїв Майдану та АТО

0
447
Загрузка...

Прем’єрний показ повнометражної документальної стрічки “Сильніше, ніж зброя” про Героїв Майдану та АТО з великим успіхом відбувся 6.12.14 у кінотеатрі “Чернівці”.

 

На цей благодійний сеанс, організований за підтримки міської ради, прийшли чернівецькі активісти Майдану та волонтери. З ними зустрілися творці фільму Костянтин Кляцкін, Іван Банніков та Дмитро Сухолиткий-Собчук. Показ розпочався з хвилини мовчання на честь загиблих Героїв, а завершився бурхливими оплесками.

Глядачі змогли побачити унікальні кадри, зняті активними учасниками об’єднання #BABYLON’13 під час подій 2013-2014 років у Києві, а також під час їхніх поїздок до Єнакієвого, зруйнованого Донецького аеропорту та бази батальйону «Айдар».

Кожен бажаючий зможе переглянути фільм “Сильніше, ніж зброя” з 7 по 10 грудня у Кінополаці «Чернівці». Початок сеансів – о 18.00.

 

Довідково:

“Сильніше, ніж зброя” – перший повнометражний документальний фільм #BABYLON’13. Стрічка відтворює еволюцію українських реалій від стихійної спроби захоплення Адміністрації Президента 1-го грудня до кривавих боїв у руїнах донецького аеропорту. Вона надасть глядачеві можливість заново відчути піднесення і розпач як Майдану, так і війни на Сході України.

Прес-служба Чернівецької міської ради (chernivtsy.eu)

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ