Про новий майданчик у Новоселиці і проблеми з ОТГ (відео)

0
490
Георгій Мазурашу і Георгій Кіріл
Загрузка...

У Новоселиці облаштували новий майданчик зі штучною травою – на центральному стадіоні.

Раніше там був регупол. Майданчик зробили універсальним – міні-футбольним і баскетбольним. Більша частина грошей на облаштування майданчика – грантові, спільний проект Новоселиці та молдовського міста Унгени (кошти Євросоюсу).

Про те, як реалізували цей проект (офіційне відкриття майданчику – у неділю, 30.06.2019), про олімпійські успіхи та перспективи, а також про проблеми, з якими стикнулась сфера фізичної культури і спорту після утворення ОТГ, SportBuk.com розповів Заслужений працівник фізичної культури і спорту України, Почесний громадянин Новоселиці Георгій Кіріл:

***

Днями у Ванчиківцях Новоселицького району відкрили міні-футбольний майданчик зі штучною травою (облаштували його за кошти агрофірми «Золотий колос»).

***

А ось інший майданчик у Новоселиці, який торік облаштували за підтримки нардепа Григорія Тіміша (за кошти державного бюджету), вже через місяць набув жахливого вигляду. Представник фірми-підрядника запевнив, що в травні 2019 р. все виправлять і майданчик буде нормальним, але насправді досі той брак вони не виправили…

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ