Проїзд подорожчав, а сісти в “маршрутку” неможливо

0
118
Загрузка...

Чернівці… Перший сніг, справжня зима. З самого ранку особисто підмітила роботу комунальних служб – розчищені дороги, для себе зробила висновок, що вночі місто прибирали від снігу. Хоча і жаліються, як “папереднікі” на брак техніки, матеріалів та робочої сили.

 Сніг так гарно блискотів на гілках дерев… навіть думка проблиснула, казкове місто, пишаюсь їм. День видався досить теплим, сонячним, і настрій під вечір був відповідний. Задоволена та усміхнена після робочого дня я поверталась додому, навіть не зважала на “квашню” під ногами. Та підійшовши на зупинку громадського транспорту біля Формаркета, ледь не вибухнула від злості, образи і купи запитань!!!???
Проїзд у нас вже коштує 3 гривні, як більшість людей їжджу кожен день в “маршрутках”, їжджу по різному: стоячі, сидячі, згорбившись, на одній нозі, чи на останній сходинці, нічого не змінюється у якості перевезень, але це інша історія. А тут взагалі кричуще нахабство, щоб дійти до маршрутки на зупинці майже неможливо!!!! Машини таксі у ТРИ РЯДИ!!!, стоять на зупинках громадського транспорту (фото нижче). Водіям громадського доводиться зупинятись ледь не по середині проїжджої частини. Я розумію, на таксі є попит, особливо у таку погоду, але!!! Більшість людей які проживають у нашому місті, користуються все ж таки тролейбусами та автобусами. Чому люди мають обходити знахабнілих водіїв таксі?!!! Які ще собі дозволяють обурюватись, мов ще праві, якщо їм щось кажеш!!! Літні люди, їм і так важко в цю погоду, а ще треба обійти поважних «панів» на їх автівках, бо вони заробити хочуть, та так хочуть що чергу на зупинках з машин утворюють! Я стояла на зупинці понад 30 хвилин, навіть принципово пропустила свою, щоб відстежити, чи системне це нахабство.  Дивилась як люди намагаються так би мовити добігти до маршрутки скрізь таксі і я не розумію чому?!!! На одній зупинці стояло 6 таксі! Хай їх буде хоч 60, але не на зупинці!!! До речі, за 30 хвилин так і не знайшлось жодного клієнта!

Питання проблемного заїзду на зупинки громадського транспорту широко обговорювалось, наводились приклади роботи відповідних служб, наголошувалось на суттєвому прогресі у цьому питанні, але де вирішення, де робота ДАІ, де скарги перевізників. Невже так важко поставити на місце знахабнілих водії?! Що для цього треба? Для цього ж не треба мільйони гривень, яких завжди не вистачає. Маю надію, що спільними зусиллями ми все ж будемо жити у справжньому європейському, цивілізованому місті!

Антоніна ХОДОРКО, fakty.cv.ua

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ