Пропозиція від благодійного Фестивалю «Рідний край»

0
425
Загрузка...

Громадська організація «БУКОВИНСЬКА ВІДЕОТЕЛЕРАДІОІНТЕРНЕТ-АСОЦІАЦІЯ» та Благодійний Фонд «РІДНИЙ КРАЙ УКРАЇНА» оголошує новий сезон 2019 соціального благодійного щорічного Фестивалю «БУКОВИНСЬКИЙ ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ МІЖНАРОДНИЙ Конкурс–Фестиваль «РІДНИЙ КРАЙ» Україна» дитячої та юнацької національної народної творчості молодих талантів з сіл та міст України.

Організатори пропонують долучитись до благодійної місії: взяти участь та надати меценатську благодійну фінансову допомогу.

Фестиваль має соціальне інклюзивне спрямування, в якому діти та молодь віком від п’яти до двадцяти трьох років включно приймають участь безкоштовно.

Головна мета Фестивалю – сприяння розвитку освіти у сфері культури та мистецтва. Надання фінансової допомоги молодим талантам з соціальним інклюзивним статусом. Пошук, відкриття, сприяння розвитку талановитих дітей та молоді шляхом проведення соціального Фестивалю « БУКОВИНСЬКИЙ ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ МІЖНАРОДНИЙ
Конкурс–Фестиваль «РІДНИЙ КРАЙ» Україна».

Фестиваль охоплює кожен куточок України – село, селище, місто, район, область та дає можливість учасникам поборотись за першість в вісьмох номінаціях «МИСТЕЦТВО ХУДОЖНЬОГО ЧИТАННЯ», «МИСТЕЦТВО ВОКАЛУ», «МУЗИЧНЕ МИСТЕЦТВО», «МИСТЕЦТВО ХОРЕОГРАФІЇ», «МЕДІА МИСТЕЦТВО», «ОБРАЗОТВОРЧЕ ТА ДЕКОРАТИВНО–УЖИТКОВЕ МИСТЕЦТВО», «МИСТЕЦТВО ХУДОЖНЬОГО ДИЗАЙНУ», «КОМП’ЮТЕРНІ ПРОГРАМИ» . Також це можливість позмагатися з конкурсантами з інших країн світу.

Фестиваль сприяє становленню і розвитку національної культури шляхом підтримки дитячої та юнацької творчості, відродженню та збереженню регіональних традицій та звичаїв, національної народної творчості та фольклору, популяризації народного мистецтва, національного колориту різних областей України.

Місце проведення Фестивалю «БУКОВИНСЬКИЙ» «ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ» «МІЖНАРОДНИЙ» – Буковина, місто Чернівці.

Пропонується розміщення реклами (торгова марка, ФОНД, логотип організації) в соціальній рекламній кампанії зі статусом
«ПАРТНЕР – МЕЦЕНАТ» соціального благодійного щорічного Фестивалю
«БУКОВИНСЬКИЙ ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ МІЖНАРОДНИЙ Конкурс–Фестиваль «РІДНИЙ КРАЙ» Україна».

Надати фінансову допомогу дітям з соціальним інклюзивним статусом можна на рахунки Благодійного ФОНДу .

Реквізити Банку: Отримувач: БФ «РІДНИЙ КРАЙ УКРАЇНА»
Рахунок 26008051517852; ОКПО 42605101; в АТ КБ «ПриватБанк» МФО 356282

Картка до рахунку БФ «РІДНИЙ КРАЙ УКРАЇНА»: 5169 3305 1729 0018
Призначення платежу: благодійна допомога.

***

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ