Депутат «фронтовик» вдарив пляшкою по голові Олександру Кужель (відео)

0
832
Загрузка...

Зі знаком мінус знову відзначились народні депутати – після засідання Верховної Ради 5.11.15 депутат з фракції «Народний фронт» Андрій Тетерук вдарив скляною пляшкою по голові Олександру Кужель з «Батьківщини».

 

За фактом конфлікту народних депутатів Андрія Тетерука та Олександри Кужель відкриють кримінальну справу, попередня кваліфікація – нанесення легких тілесних ушкоджень. Про це в ефірі телеканалу «112 Україна» сказав речник МВС України Артем Шевченко. Проте на своїй сторінці у Facebook Шевченко наголосив, що точну правову кваліфікацію справі дадуть пізніше.

«Конфлікт між народними депутатами Кужель і Тетеруком у приймальні голови Верховної Ради. Внаслідок цього Кужель отримала тілесне ушкодження – травму голови. Ступінь тяжкості встановить медична установа. На місці працює слідчо-оперативна група МВС. Прибули слідчі прокуратури. Всі учасники і свідки події будуть опитані. Правова кваліфікація буде дана пізніше», – зазначив Артем Шевченко.

Як повідомляє журналіст Андрій Павловський, стан Олександри Кужель стабільний, її перевели у палату.

«До Олександри Кужель лікарі не пускають, кажуть, її стан стабільний і вже вона переведена у палату», – написав Павловський у Facebook.

У четвер увечері у фракції «Батьківщина» повідомили, що депутат від «Народного фронту» Андрій Тетерук розбив голову депутату від «Батьківщини» Олександрі Кужель, вдаривши її скляною пляшкою по голові. Конфлікт стався під кабінетом голови Верховної Ради.

Андрій Тетерук вибачився за інцидент.

«Перебіг подій буває жахливо непередбачуваним. Під час спілкування з Олександрою Кужель випадково стався конфлікт, за який я публічно приношу свої вибачення. Повірте, попри емоції, які сьогодні вирують, я щиро каюся», – написав Тетерук на своїй сторінці у Facebook.

Пізніше у розмові з телеканалом «112 Україна» він заявив, що вдарив Кужель по голові для самооборони.

Це вже не перша сутичка між Кужель і Тетеруком. 3 листопада вони поштовхалися на трибуні під час обговорення законопроекту.

Інформація radiosvoboda.org

***

https://youtu.be/TNjFEz0jSZk

***

https://youtu.be/WOVRj_O5pLE

***

***

***

***

https://youtu.be/JnFUEjZWVdk

***

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ