Суд визнав фальсифікацію протоколу поліцейським у Чернівцях

0
274
Загрузка...

«Зараз знайдемо за що» – так патрульні поліцейські почали пояснення водію, якого затримали у Чернівцях, вочевидь, без достатніх для цього підстав. Далі послідували інші порушення з боку правоохоронців, що було доведено в суді.

Про це публічно повідомив представник «Дорожнього контролю» Дмитро Сало:

«Ось і відбувся суд у справі щодо фальсифікації протоколу патрульними поліцейськими. Дорожній Контроль пильно стежив за подіями і надавав правову допомогу постраждалому від «безпределу» патрульної поліції.

Коротко нагадую. У центрі міста зупинили водія. Зупинили просто так, просто патрульний було сумно. Вони так і говорили на камеру – Зараз знайдемо за що!))). Водія це обурило і він вирішив написати скаргу в райвідділ поліції. За це патрульні вирішили зробити з нього п’яного. Через три години спілкування вони виявили у нього ознаки сп’яніння і повезли в наркодиспансер. Лікарі діагностували повну тверезість водія. Тоді такий собі «створювач кращої України» патрульний Цуркан вирішив обкатати нову схему фальсифікації протоколів. Він змушував здати водія аналіз сечі, при цьому знімав все на відеокамеру. Водій звичайно ж відмовився це робити і на нього був складений протокол. Цуркан відзвітував своєму хазяїну Шкробу, а той відповідно перед своїми хазяями в Києві.
Після цього патрульний Цуркан два дні бігав за водієм, щоби забрати у нього копію протокола, аби вписати туди лівих свідків. Але у нього нічого не вийшло.

На суді, крім судді і секретаря, були присутні також декілька співробітників суду. В залі всі були обурені діями патрульних поліцейських. Як підсумок – протокол був визнаний сфальсифікованим і скасований. Правосуддя взяло гору.

що тепер? Тепер патрульний Цуркан буде пояснювати в прокуратур, що він намагався і навіщо. Чому він займався фальсифікаціями і по чиїй вказівці. І все це в рамках кримінальної справи.

Як зустрінуть в місцях «не таких далеких» патрульного, який любить знімати пісюни і підробляти протоколи, можна лише здогадуватися)))

А поки що добре запам’ятайте цю фізіономію збоченця-патрульного. Він поки що продовжує творити «безпредел» на дорогах».

Дивна справа…

***

***

А це цікава інформація від Дмитра в контексті резонансної трагедії, коли водії збили насмерть хлопця в районі Гравітону:

***

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ