Депутати знову заблокували придбання комп’ютерів для школи…

0
420
Фото: dixi.education
Загрузка...

У Чорнівці Новоселицького району продовжуються інтриги і «дива» – місцеві депутати, так виглядає, не хочуть, щоби учні місцевої школи мали комп’ютерний клас, бо знову не підтримали відповідні дії з боку місцевої ради.

Про це повідомив сільський голова Георгій Бота, якого суд двічі поновлював на посаді і якого продовжують переслідувати політичні опоненти, в т.ч. блокуючи роботу сільської ради і т.п.

Напередодні відбулися збори жителів села, які висловили довіру голові. Але надія на те, що, може, тепер ті «заколотники» заспокояться і будуть цивілізовано готуватися до наступних виборів, виявилась марною…

Ось що послідувало за тими зборами, про що розповів Георгій Бота:

«Сьогодні, 10 грудня мала відбутися 37-ма позачергова сесія Чорнівської сільської ради, але на сесію прибуло лише 5 депутатів з 13 обраних – Вайпан Володимир Петрович, Іфтода Володимир Ілліч, Червінський Микола Іванович, Карапка Наталія Василівна та Дробот Іван Васильович.
Хочу повідомити, що на цій сесії мало розглядатися надзвичайно важливі питання для жителів нашого села:
1. Виділення коштів для придбання комп’ютерів для нашої школи, яких так чекають діти та їх батьки !!! Нагадаю, що ці кошти поступили до сільради за сприяння Народного депутата України Григорія Івановича Тіміша. В разі не прийняття такого рішення напротязі декількох днів, ці кошти будуть повернуті назад !!!
ЦЕ – ЖАХ !!!
Депутати, яких обрали батьки цих дітей, що хочуть навчатися на сучасних комп’ютерах, лишають їх такої можливості.
Деякі депутати сільської ради потрапили під вплив ”Комітетчиків-заколотників”, які ні як не можуть змиритися, що їм ”втерли носи” !!! Слухають не своїх ВИБОРЦІВ , а купки реваншистів !!!
Маю інформацію, що батьки разом з своїми дітьми та вчителями мають намір прийти до кожного депутата додому запрошувати їх на сесію !!! Дуже гарно !?
Крім цього, потрібно провести зміни до сільського бюджету, обрати секретаря сільської ради та розглянути 10 заяв громадян села щодо приватизації земельних ділянок, яких вони чекають вже другий місяць прийняття рішень депутатів сільської ради !!!
Без поважних причин на сесію не з’явились :
1. Капіцький Костянтин Костянтинович
2. Гаврилюк Павло Вікторович
3. Боднар Василь Іванович
4. Солецький Іван Васильович
5. Санчук Василь Костянтинович
6. Санчук Ілля Костянтинович,
7. Білецький Олександр Броніславович – не виходить на зв’язок.
8. Присяжнюк Андрій Васильович знаходиться за межами країни».

Далеко ми дійдемо так…

fakty.cv.ua

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ