Фищука нагородили орденом і… звільнили з посади голови ОДА

0
254
Загрузка...

У п’ятницю, 23.11.2018 р., на офіційному сайті Президента України з’явились два Укази, які стосуються Олександра Фищука – один про нагородження Орденом «За заслуги», інший – про звільнення з посади голови Чернівецької обласної державної адміністрації. 

Орденом «За заслуги» ІІІ ступеню Олександра Георгійовича нагородили Указом №388/2018, ще в ролі голови ОДА – «За вагомий особистий внесок у державне будівництво, соціально-економічний розвиток Чернівецької області, багаторічну сумлінну працю та високий професіоналізм».

І сусіднім же Указом №389/2018 Петро Порошенко звільнив Фищука Олександра Георгійовича «з посади голови Чернівецької обласної державної адміністрації згідно з поданою ним заявою».

Цікаво, правда? Виглядає і як витончене знущання:) Правда, не дуже ясно, з кого саме:)

Якщо вірити Петру Кобевку (редактор газети «Час», після зміни керівника виконавчої влади в області відбудуться зміни і в керівництві обласного осередку партії чергового антинародного Президента України:

«Михайло Павлюк (перший заступник голови ОДА – прим. fakty.cv.ua) відповідає за вибори президента у Чернівецькій області.

Партії, які візьмуть участь у виборах президента України, активно формують обласні штаби.

Керівниками, наприклад, БПП «Солідарність» стають голови ОДА. Але на Буковині голови нема.

Є в. о. керівника штабу. Ним став заступник голови ОДА Михайло Павлюк. Заступником у нього – Сергій Добржанський.

При зміні голови ОДА зміниться й керівництво штабу».

***

Губернатор Фищук про відставку: Я нікуди не збираюсь йти (відео)

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ