Забродський визнав, що помилявся…

0
164
Загрузка...

Відомий чернівецький журналіст і громадський дія Василь Забродський визнав, що помилявся, коли висловлювався проти мовних квот на радіо.

Це Василь Забродський зазначив на своїй сторінці у Facebook: «Визнаю відверто, я не надто позитивно сприймав введення мовних квот на радіо. Не тому, що мені все одно. Просто, певно, на той момент відчував внутрішній супротив. Ну не подобається мені, коли силою нагинають.
Але повинен сьогодні визнати
Я ПОМИЛЯВСЯ.
Я часто подорожую на власному авто. І відповідно слухаю радіо. І якщо одразу після введення квот ефір був переповнений стандартним розкрученим репертуаром окремих зірок української естради, спеціально утримаюсь від імен. То зараз в ефірі масса НОВИХ і невідомих широкому загалу, але суперкласних і цікавих виконавців. Як би не верещали захисники репертуару виконавців нашого північного сусіда, цей крок держави був правильним. Радіо не померло. Я б ще тільки попрохав радіостанції імена виконавців, або назви груп озвучувати, бо хтось співає, а хто не відомо. Певно коли перейде радіо на цифровий стандарт, це стане можливим за допомогою інфострічки в цифрових приймачах. Бо зараз тільки назву станції можна побачити і номер телефону.
Ото би ще на телевізійному ринку порядок навести. Бо там, на так званому суспільному, скоро лише якась гидота залишиться
».

fakty.cv.ua

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ