«Привітався й пішов звідси» – так «віддячують» молодим партійним активістам…

0
357
Загрузка...

Активіста і екс-керівника молодіжного крила місцевого осередку однієї з політичних партій, після піврічної роботи в Києві (де він також долучався до активностей рідної політсили), у Чернівцях партійні боси зустріли несподівано непривітно.

Чим керівник міської та обласної «Студентської Свободи» (2016-17 рр) Ярослав Величко так «не вгодив» партійному керівництву, можливо, пояснять зі штабу партії (без проблем розмістимо фактажну і коректну інформацію). А наразі до вашої уваги інфо від Ярослава.

«БЕЗ КРАВАТОК!

Сьогоднішня, написана мною заява, визрівала у мене вже понад місяць, скажу вам чесно, це рішення далося мені дуже нелегко, адже я розумію як можуть її перекрутити політичні опоненти чи чернівецькі свободівці.
Не секрет, що чернівецький осередок партії “Свобода” славиться своєю швидкоплинною зміною кадрового колективу, окрім керівництва, яке багато років є незмінним. За останні 4 роки осередок покинуло дуже багато людей, або ж виключили, або ж психологічно задавили. Чітко можу сказати, що даний тиск не обійшов стороною і мене.
За ці роки, що я обіймав різні керівні посади в молодіжному крилі партії, у Чернівцях ми побудували один з найсильніших осередків “Студентської Свободи”, про нас писали, про нас говорили, ми працювали на благо студентів, а зараз питання, де весь колектив??? А ось моя відповідь, його немає. У нас склалося враження, що деяким людям просто не хочеться, щоб Свобода у Чернівцях була сильною, так як це є у інших західних областях нашої країни.
Неугодних, перспективних молодих людей просто намагаються всіляко усунути.
За пів року, що я прожив у Києві, я відчув справжній свободівський дух, побачив зовсім інше ставлення до людей.
А тепер про “побратимство” у Чернівцях.
Після мого повернення до Чернівців, я звісно ж одразу завітав на найближчі збори осередку у офісі, а тепер цитую :”Ти що тут робиш? Що тут забув? Привітався й пішов звідси. Щоб я тебе більше тут не бачив”.
На те, що я член партії і декілька років керував “Студентською Свободою”, мабуть начхати.
Прогнозую, що і цього разу зможуть все перекрутити і виставити мене у поганому світлі, але як то кажуть, коса на камінь…», – написав на своїй сторінці у Facebook Ярослав Величко.

***

Біографічні дані:

Ярослав Величко

Народився 15 травня 1998 року у місті Гадячі, Полтавської області, вже понад 4 роки проживає у Чернівцях та є (або вже був) членом партії «Свобода», учасник «Революції Гідності».

Навчається у ЧНУ на кафедрі міжнародної інформації, помічник-консультант депутата Чернівецької міської ради Андрія Кандиби.

У 2016-17 рр. очолював міську та обласну організації «Студентської Свободи».

fakty.cv.ua

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ