Роман Скрипін: На Суспільному роблять продукт вчорашнього дня (відео)

0
425
Загрузка...

Відомий тележурналіст Роман Скрипін на зустрічі у Чернівцях традиційно був цікавим і трохи «скандальним», або «провокаційним».

“В нас є велика проблема, якщо говорити про якість журналістики, то велика кадрова проблема. Знайти адекватну людину собі в компанію, яка знає те, те, те… і вміє знімати, і монтувати…знайти важко. Тобто, кадрова проблема величезна. Є інфантильність і вона просто зашкалює… А умов для того, щоб почати бізнес (медіа), умови просто райські. Це теплиця, просто бери і роби… Діджитал індустрія… популярні інстаграм-профілі, ютуб-канали і так далі. Бо це ринок завтрашнього дня для нас (журналістів). А ми товчемося і говоримо якісь смішні речі, коли починають розказувати “от нам треба для того, щоб це зробити… Я візьму в приклад Суспільне. На жаль…
Коли починають розказувати ( на Суспільному), що ми мали б отримати фінансування…але вони роблять продукт вчорашнього дня за вчорашніми технологіями. Тому в них великий штат, в них багато людей працюють…для чогось. Тобто, недоцільне витрачання коштів. І низький рівень осучаснення технологій.
Тому що, для того, щоб було ефективно, треба було закрити на ключ всю цю контору, розпустити людей, ліквідувати як юридичну особу і робити все з нуля, і ніхто б в Україні не помітив, що зник УТ-1…” – цитує Романа Скрипіна чернівецький журналіст Олександр Коркоіл.

До вашої уваги відео з названої зустрічі у Чернівцях:

***

***

***

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ