На «Калинівському ринку» горять контейнери з килимами (відео)

1
1494
Загрузка...

У понеділок, 19.03.2018 р., велика пожежа сталась на «Калинівському ринку» в Чернівцях.

Згоріла чимала частина сектору, де торгують килимами. На запитання fakty.cv.ua, причиною пожежі власники контейнерів в тому секторі назвали зварювальні роботи. Пожежа насувалась з тієї частини сектору. яка розташована ближче до вул. Хотинської. Багато контейнерів з товаром згоріли вщент.

Як повідомляє Прес-служба Управління ДСНС України у Чернівецькій області, о 13:39 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу на вул. Калинівській на території ринку в секторі продажу килимів. До місця виклику одразу було направлено чергові караули Державної пожежно-рятувальної частини № 1, Державної пожежно-рятувальної частини № 2, Державної пожежно-рятувальної частини № 3 міста Чернівці та Групу пожежогасіння Аварійно-рятувального загону Управління ДСНС.

По прибуттю на місце події встановлено, що загорання сталося у одному із секторів ринку, в павільйонах з килимами. Площа пожежі становить близько 1000 м2.

О 14:55 пожежу локалізували. Триває її ліквідація. На місці події працюють 15 одиниць техніки та 58 чоловік особового складу УДСНС.

***

***

***

***

***

***

Фото:

***

 

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ