Чернівчанка на Євробаченні: спроба номер 2 (відео)

0
890
Загрузка...

Серед претендентів на участь в пісенному конкурсі «Євробачення-2018» від України знову є і чернівчанка Тетяна Решетняк (Tayanna).

Підтримати симпатичну, голосисту, талановиту чернівчанку можна, відправивши смс цифрою 4 на номер 7766. Або проголосувати безкоштовно в додатку «Телепортал».

(Тетяна впевнено пройшла до фіналу, отримавши максимальний бал від журі, і виступатиме під номером 2 через тиждень)

Порядок виступу учасників другого півфіналу наступний:

1.INGRET з піснею «Save My Planet».

INGRET півроку тому стала суперфіналісткою телепроекту «Голос країни». Цього року INGRET вирішила здобути новий досвід та взяти участь у національному відборі на Євробачення-2018.

2. MELOVIN з піснею «Under The Ladder». MELOVIN – сценічне ім’я Костянтина Бочарова, який 2015 року став переможцем вокального шоу «Х-Фактор 6». У 2017-му співак брав участь у нацвідборі на Євробачення з англомовною піснею «Wonder» і посів третє місце, отримавши рекордну кількість глядацьких голосів – понад 60 000. Цього року MELOVIN твердо налаштований взяти реванш.

3. Грут JULINOZA з піснею «Hto Ya». JULINOZA – це композитор, піаністка і вокалістка Юлія Запорожець та барабанщик Ігор Чеботарьов.

Гурт брав участь у багатьох міжнародних фестивалях сучасної музики, а їхні неординарні композиції можна почути не тільки в ефірі українських радіостанцій, але і за кордоном. Трек «Hto Ya» був створений Юлією Запорожець спеціально для національного відбору на Євробачення-2018.

4. TAYANNA з піснею «Леля». Торік під час національного відбору на Євробачення-2017 TAYANNA виступила з баладою «I love you» посіла друге місце. Співачка є авторкою слів і композиторкою власних пісень.

5. KADNAY з піснею «Beat of The Universe». KADNAY – українська indie, electro-pop група, утворена в 2012 році. Основними учасниками колективу є фронтмен гурту Діма Каднай і музикант Філіп Коляденко. У лютому 2017-го KADNAY вперше взяли участь в національному відборі на Євробачення з синглом «Freedom In My Mind», де отримали максимальний бал від журі за свій виступ, а також викликали великий резонанс серед глядачів і шанувальників творчості групи.

6. Yurcash з піснею «Stop killing Love». Гурт створений у жовтні 2004 року популярним співаком та композитором, заслуженим артистом України Юрієм Юрченком. У 2017 році гурт узяв участь у популярному вокальному шоу «Х-Фактор»-8. За підсумками шоу, учасники «Yurcash» стали суперфіналістами та посіли друге місце. Виступи гурту набули широкого розголосу в Україні й за кордоном.

7. Mountain Breeze з піснею «I See You». Це – поп-рок гурт з Полтави, заснований в 2014 році. Учасниками колективу є Олександр Біляк (вокал, гітара), його рідний брат Ілля (барабани, перкусія) і бас-гітарист Михайло Малий. Широку популярність Mountain Breeze здобули завдяки участі в сьомому сезоні талант-шоу «Х-фактор», яке хлопці покинули за крок до суперфіналу, ставши третіми.

8. ILLARIA з піснею «Сила». ILLARIA – співачка, композиторка та поетеса. Її творчість – нове дихання української етнічної музики. Виконавиця вже була фіналісткою національних відборів Євробачення у 2014-му та 2017 роках і входила до складу національного журі конкурсу.

9. DILEMMA з піснею «На Паті». Перша українська R’n’B-Party група DILEMMA офіційно стартувала на початку 2005 року в Києві. На рахунку групи – дуети з декількома іменитими українськими та зарубіжними артистами: пісня «Лiто» з Олегом Скрипкою та «Більше, ніж…» з Ray Horton.

Переможцями першого півфіналу Національного відбору на «Євробачення-2018» від України, який відбувся 10 лютого, стали LAUD, The Erised та VILNA.

Фінал, на якому і визначиться представник України на пісенному конкурсі у Лісабоні, відбудеться 24 лютого.

Члени журі Національного відбору-2018: Джамала, Андрій Данилко та Євген Філатов (The Maneken).

P.S.: на жаль, чернівчанка знову на другій позиції…

***

***

Євробачення: Чернівчанка отримала максимальний бал, але Україну представлятимуть полтавчани (відео)

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ