Поліція затримала серійного крадія

0
122
Загрузка...

Звільнившись з місця позбавлення волі, правопорушник взявся наживатися за рахунок жителів Хотинщини. Загальна сума викраденого ним майна становить понад 40 тисяч гривень.

Від злочинної діяльності крадія постраждали власники магазинів у селах Зарожани, Клішківці та Недобоївці Хотинського району. В цих населених пунктах зловмисник обікрав чотири торгові точки. Одну з вказаних крамниць зухвалий злодій встиг «обчистити» двічі всього лише упродовж тижня. З магазинів правопорушник виносив гроші, продукти харчування та алкогольні напої.

Крім цього, з приватних господарств у Клішківцях зловмисник поцупив дорогу сільськогосподарську техніку: два мотокультиватори і мотокосу.

У ході розшукових заходів працівники Хотинського відділення поліції встановили особу крадія. Ним виявився 24-річний житель Зарожан. Молодик ще у підлітковому віці неодноразово потрапляв на лаву підсудних за скоєння аналогічних злочинів та притягався до кримінальної відповідальності.

Правоохоронці затримали зловмисника у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Затриманому оголошено про підозру у скоєнні злочинів, передбачених статтею 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ