Довідки від юстиції тепер можна отримати через Інтернет за 45 грн. (відео)

0
204
Загрузка...

Нарешті, будь-який громадянин України може, не виходячи з дому, отримати будь-яку інформацію про всіх юридичних і фізичних осіб суб’єктів підприємницької діяльності, які зареєстровані в Україні.

 

Для цього потрібна лише платіжна картка і комп’ютер. Послуга коштує 45 гривень, які йдуть в держбюджет. Більше не потрібно стояти в черзі, платити сотні гривень хабара, чекати кілька тижнів. Просто заповнюєте на сайті Мінюсту http://new.minjust.gov.ua/ua/services заявку, проводите платіж і роздруковуєте на принтері отриману довідку, яка є таким самим юридично значимим документом, як і довідки, оформлені за старою процедурою – з десятками підписів і печаток.
Нарешті, робота з реєстром ЄДРПО у нас ведеться, як в Європі. Надалі всі органи виконавчої влади мають так само переходити на електронне урядування, на спрощення надання послуг, на відкриття своїх реєстрів.

Про це розповіли на сторінці Арсенія Яценюка у соціальній мережі.

А ось відео про спілкування на цю тему двох випускників чернівецької ЗОШ №9 (гімназія №4) – прем’єр-міністра Арсенія Яценюка та міністра юстиції Павла Петренка.

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ