Бурбак – про перевибори Чернівецької міської ради 26 листопада 2017

0
267
Загрузка...

«Призначити позачергові вибори депутатів Чернівецької міської ради на 26 листопада 2017 року, та провести їх у порядку, визначеному Законом України “Про місцеві вибори”, – йдеться у Постанові Верховної Ради України, про реєстрацію проекту якої повідомив публічно чернівецький керівник фракції “Народний фронт” у парламенті Максим Бурбак.

Ну, дуже хоче Максим Бурбак перевиборів «непідкаблучної» йому міської ради. Ну, має він повноваження реєструвати проекти Постанов і Законів у Верховній Раді. Але для чого при цьому принижувати більшу частину чернівецьких виборців, які підтримали різні політичні сили на місцевих виборах 2015 р.?.. Почитайте, як «гарно» нардеп і керівник немалої парламентської фракції висловлюється:

«Зареєстрував разом з колегою нардепом Миколою Федоруком Постанову про перевибори в Чернівецькій міській раді N 6680. Прикро, що профільний комітет, який очолює представник “Батьківщини” Сергій Власенко, всіляко гальмує прийняття єдиного законного рішення щодо призначення позачергових виборів міськради, скомпроментованою своєю бездіяльністю та тотальною продажністю. Спільними зусиллями ми наведемо лад в Чернівцях!!! Запроданівську фірташівську зграю та її сателітів з Свободи, Батьківщини, Самонемічі та Наркоконтролю відправимо на політичний цвинтар».

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ