Як чернівецький міністр виганяв Саакашвілі з кабінету (відео)

0
287
Загрузка...

Чернівецький міністр юстиції Павло Петренко опинився «під пресингом» екс-Президента Грузії і колишнього губернатора Одеської області Міхеїла Саакашвілі, який прийшов з соратниками розбиратися, чому зареєстрували партію Саакашвілі без нього (це зробив помічник одного з нардепів, змінивши своє прізвище) і чому не перереєстровують назву «Руху нових сил» на «Рух нових сил Михайла Саакашвілі».

В цей час під міністерством юстиції стояли активісти. А в самому міністерстві відбувались «гарячі дискусії» між Михеїлом Саакашвілі та Павлом Петренком (і не лише). При цьому екс-Президент Грузії поводився не дуже коректно…

Заступник Міністра юстиції Гія Гецадзе відкинув звинувачення Саакашвілі у небажанні органів юстиції зареєструвати зміну партії «Рух нових сил».

«Ми провели кардинальні реформи у сфері реєстрації, тож нині Міністерство юстиції проводить реєстраційні дії швидко і якісно. Однак для цього необхідно, щоб заявник подав усі необхідні документи. «Руху нових сил» цього не зробив, тому й не було здійснено реєстрацію змін, які вони хотіли внести», – цитує його ng.pl.ua.

Зокрема, реєстратору не була подана письмова згода Михайла Саакашвілі на використання його імені в назві партії.

«Ми не знаємо свідомо чи ні цього не було зроблено, але без наявності цього документа зареєструвати зміну назви партії неможливо. Це вимога закону», – наголосив заступник Міністра юстиції.

Пи цьому він зауважив, що нині Мін’юст не має у своєму розпорядження жодних документів для зміни назви від вищеназваної політсили.

«Ми відкриті до діалогу й ніколи не відмовляємо у реєстраційних діях. Тому я закликаю членів «Руху нових сил» подати до органів юстиції необхідний пакет документів. Як тільки це буде зроблено, наші спеціалісти без зволікань вчинять відповідні реєстраційні дії», – сказав Гія Гецадзе.

Такими, що не відповідають дійсності він вважає також заяви Саакашвілі стосовно незаконної реєстрації політичної партії «Блок Михайла Саакашвілі», – пише ng.pl.ua.

Як розвивалися події в мінюсті, можете дивитися самі:

***

***

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ