На завищенні вартості ремонту буковинських доріг «взули» державу на 1,5 млн. грн.

0
251
Загрузка...

Службові особи Служби автомобільних доріг і декількох товариств навмисно внесли до актів виконаних робіт неправдиві відомості, в наслідок чого державі завдано збитків майже на півтора мільйона гривень.

Працівники Управління захисту економіки (УЗЕ) Національної поліції України в Чернівецькій області викрили факт зловживання службовим становищем посадовими особами з метою власного збагачення.

Посадовці декількох підприємств та Служби автодоріг вигадали злочинну схему «заробітку»: завищили вартість ремонтно-будівельних робіт.

До актів виконаних робіт внесли завідомо неправдиві відомості щодо обсягів виконаних робіт, вартості матеріалів, витрат на відрядження та перевезення працівників, витрат на експлуатацію машин тощо.

Внаслідок злочинних дій управлінців державі завдано збитків на суму майже півтора мільйона гривень.

Слідчий відділ відкрив кримінальне провадження за ст. 364-1 (зловживання повноваженнями службовою особою юридичної особи приватного права незалежно від організаційно-правової форми) Кримінального кодексу України.

На винних осіб чекає покарання у вигляді штрафу від 400 до 900 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешту на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк від трьох до шести років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

infoprostir.com.ua

І знову славнозвісний “ямковий ремонт” на Буковині

Добре чи погано, що ремонт дороги біля «школи Яценюка» шокує? (опитування)

У Чернівцях провалилась частина дороги… (фото, відео)

Депутат розказав про таємні речі у держбюджеті, які стосуються Буковини (відео)

Іван Рибак: Де 37 мільйонів, – треба спитати у Служби автомобільних доріг

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ