Під час місячника 2017 сміття на міському сміттєзвалищі прийматимуть безкоштовно

0
149
Загрузка...

Міське комунальне підприємство “Чернівціспецкомунтранс” під час проведення місячника санітарної очистки та благоустрою безкоштовно прийматиме транспорт зі сміттям на міське сміттєзвалище.

Його зможуть привозити комунальні житлові ремонтно-експлуатаційні підприємства і приватні підприємства, які утримують житловий фонд та прибудинкові території комунальної власності, а також інші юридичні і фізичні особи міста, задіяні у місячнику, – повідомляє прес-служба Чернівецької міської ради.

Весняний місячник 2017 розпочнеться 1 березня

З 1 березня по 15 квітня 2017 року у Чернівцях триватиме весняний місячник санітарної очистки та благоустрою з метою наведення належного санітарного стану в місті та забезпечення санітарно-екологічного благополуччя його мешканців. Таке розпорядження підписав Чернівецький міський голова Олексій Каспрук.

У рамках місячника відбудеться прибирання прибережних смуг річок і водоймищ, доріг і вулиць, парків, скверів, цвинтарів, ринків, дитячих та спортивних майданчиків, підвалів і горищ житлових будинків, контейнерних майданчиків, зупинок громадського транспорту, прибудинкових територій і громадських криниць, територій підприємств, установ і організацій незалежно від форм власності.

Створено штаб з проведення місячника санітарної очистки та благоустрою міста. До місячника благоустрою будуть залучені підприємства різних форм власності, навчальні заклади, громадські організації, установи, орендарі, ОСББ, ЖБК, ЖБТ та населення. Вживатимуться заходи щодо своєчасного вивезення твердих побутових відходів і очищення контейнерних майданчиків. Окрім того, здійснюватимуться роботи щодо приведення автобусно-тролейбусних зупинок міста в належний санітарно-технічний стан. Буде активізовано роботу інспекції з питань благоустрою при виконавчому комітеті міської ради щодо проведення рейдів-перевірок спільно з депутатами місцевих рад, представниками засобів масової інформації з виконаних заходів місячника. До керівників, які нехтують цими питаннями, застосовуватимуться передбачені чинним законодавством України заходи адміністративного впливу.

Чернівецькому міському комунальному підрядному шляхово-експлуатаційному підприємству (МіскШЕП) доручено привести в належний санітарно-технічний стан дороги та кювети.

Чернівецький міський комунальний виробничий трест зеленого господарства та протизсувних робіт проводитиме роботи з висадження дерев, квітників та розбивки клумб.

Міське комунальне підприємство “Чернівціспецкомунтранс” під час проведення весняного місячника санітарної очистки та благоустрою м. Чернівців у 2016р. прийматиме транспорт зі сміттям на міське сміттєзвалище від комунальних житлових ремонтно-експлуатаційних підприємств і приватних підприємств, які утримують житловий фонд та прибудинкові території комунальної власності та інших юридичних і фізичних осіб міста безкоштовно.

Окрім того, МКП “Чернівціспецкомунтранс” та фірма “Альтфатер-Чернівці” забезпечуватимуть миття та фарбування контейнерів для збору твердих побутових відходів.

До проведення місячника залучено управління Держпродспоживслужби у м. Чернівцях, фахівці якого будуть забезпечувати контроль за виконанням заходів з проведення санітарної очистки та благоустрою території міста та братимуть участь в рейдах-перевірках. Про виконання заходів весняного місячника санітарної очистки та благоустрою міста інформація буде надаватись щотижнево.

Джерело: chernivtsy.eu

***

 

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ