На Буковині затримали єдиноборців, які займались розбійними нападами (відео)

0
1009
Загрузка...

Працівники підрозділу поліції особливого призначення КОРД 23.01.17 затримали у Чернівецькій області двох професійних грабіжників, які раніше займались професійно єдиноборствами.

Два тижні тому двоє зловмисників скоїли розбійний напад на директора однієї з чернівецьких фірм. Дочекавшись, коли чоловік вийде з офісу, на підході до службового авто вони збили його з ніг і почали бити. Зловмисники вирвали з рук потерпілого портфель і зникли з місця злочину.

Оперативники місцевого карного розшуку впродовж двох тижнів установили особи нападників. Як стало відомо поліцейським, раніше вони професійно займались одним з видів єдиноборств (повідомлялось спочатку про рукопашний бій, але знаний тренер з цього виду спорту Іван Штефюк уточнив у правоохоронців, що до рукопашного бою затримані не причетні, в анкеті написано, що займались професійно спортом, а усно кажуть про карате). Тож їх затримання спланували провести силами двох груп спецпідрозділу КОРД.

За цією подією слідчі зареєстрували і розслідують кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Винуватцям грозить до 6 років позбавлення волі. Про це повідомляє informator.news.

А кількома днями раніше працівники підрозділу поліції особливого призначення КОРД головного управління Національної поліції у Чернівецькій області припинили протиправні дії відомого в краї здирника.

fakty.cv.ua

***

 

 

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ