«Головний фронтовик» Бурбак розповів, як заробив перший мільйон (відео)

0
240
Максим Бурбак
Загрузка...

Чернівецький керівник фракції «Народний фронт» у Верховній Раді Максим Бурбак зазначив, що заробив перший мільйон за кермом, і що будь-які чесні гроші зароблялися дуже тяжкою працею.

 

Про це Максим Юрійович розповів в ефірі програми «Суть речей» на радіо «Станція» 103,2 FM, відповідаючи на запитання слухача про те, як він заробив свій перший мільйон.

«Всім тим, хто відслідковує мої заробітки, порадив би подивитися моя декларацію, яку я заповнюю з 2010 чи з 2011 року, коли я був депутатом Чернівецької обласної ради. По-друге, я працював у бізнесі до того. І все відкрито і публічно», – зауважив Максим Бурбак.

А у Facebook під поширеними відповідними цитатами «головного фронтовика» користувачі соцмережі, напевно, не дуже вірячи у правдивість, іронізують з приводу таких пояснень про перший мільйон:

Людмила Дудченко Крав гравій з річки Прут, возив контрабанду…
Так і заробив!)))

Andriy Bezborodko Їздив за кермом і заробив)))

Таня Андрійчук мій тато все життя пропрацював водієм… йду питати, де мільйони сховав ‘ aria-hidden=true class=img v:shapes=”_x0000_i1025″> 😉

Ігор Жижиян Друзі, він мабуть мав на увазі кермо від контрабанди, експорту наших лісів та інших тіньових потоків.

Максим Бурбак у своїй е-декларації вказав заробіток 2,5 млн. гривень, 30 тис. доларів і 19 тис. євро готівки в 2015 році, а також 2 особисті легкові автомобілі і 8 вантажівок дружини, – нагадує molbuk.ua. У Максима Бурбака в повній власності є земельна ділянка площею 1000 кв. м і квартира – 113,4 кв. м в Чернівецькій області. Напевно, мається на увазі у Чернівцях, де народний депутат живе.

fakty.cv.ua

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ